Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''76ers'' nav samaksājusi Simonsam līgumā paredzētos 8.25 miljonus dolārus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''76ers'' nav samaksājusi Simonsam līgumā paredzētos 8.25 miljonus dolārus
Bens Simonss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Filadelfijas ''76ers'' nav samaksājusi tās vienam no līderiem Benam Simonsam paredzēto 8.25 miljonu dolāru algas maksājumu, kā to paredzēja līgums. Tādā veidā klubs sodījis basketbolistu par neierašanos vienības rīcībā.

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirms sezonas apspriestākā komanda ir Filadelfijas ''76ers'', kuras rindās viens no līderiem Bens Simonss paziņojis par neatgriešanos tās rīcībā un vēlmi tikt aizmainītam. Basketbola operāciju prezidents Derils Morejs mediju dienā vēl pauda, ka pusēm vēl ir iespēja domstarpības atrisināt, bet Simonsa komandas biedrs Džoels Embīds par kolēģa rīcību priecīgs nebija.

''76ers'' ar Simonsu iepriekš noslēdza piecu gadu līgumu par 177 miljoniem ASV dolāru, un līgumā atlikušas vēl četras sezonas. Līgums paredz, ka ''76ers'' līdz sezonas sākumam jāveic divi 8.25 miljonu dolāru vērtībā lieli algas maksājumi Simonsam. Pirmo 2. augustā komanda veica, taču otro, kas bija jāizdara līdz piektdienai jeb 1. oktobrim, vienība nepārskaitīja.

Naudas summa ievietota depozīta kontā, no kura ''76ers'' atskaitīs naudu par Simonsa kavētajām spēlēm. Pēc tam, kad basketbolists atgriezīsies kluba rīcībā, spēlētājs saņems atlikušo naudu, kas būs palikusi depozīta kontā. Pirmdien ''76ers'' plānota pārbaudes spēle pret Toronto ''Raptors''. Ja uz to Simonss neieradīsies, tad klubs viņu var sodīt ar aptuveni 227 tūkstošu dolāru lielu naudas sodu.

Kad ''76ers'' tikās ar Simonsu un viņa pārstāvjiem augustā un brīdināja par šādu notikumu attīstību, spēlētājs atbildēja, ka to saprot, taču tas nemainīs viņa vēlmi pamest klubu.

Benu Simonsu Filadelfijas ''76ers'' izvēlējās ar pirmo numuru 2016. gada NBA draftā. Karjeras 275 regulārās sezonas spēlēs austrāliešu spēlētājs vidēji izcēlies ar 15.9 punktiem, 8.1 atlēkušo bumbu un 7.7 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-10-02 13:17, pirms 3 gadiem
Bet vai Simonss ir izpildījis savus darba pienākumus? 🤔

  -1 [+] [-]

, 2021-10-02 13:51, pirms 3 gadiem
pinkainis rakstīja: Bet vai Simonss ir izpildījis savus darba pienākumus? 🤔
Redzi,tur ir tā problēma,līgums ir un paliek līgums ,tur šaubos vai ir rakstīts ka izmaksas tikai pie tādiem un tādiem statiem vai sasniegumiem,jeb tikai tad ja uztrennēsi metienu.Takā maksā kautvai apdirsies!

     [+] [-]

, 2021-10-02 14:14, pirms 3 gadiem
pareizi ir, ja nenāc uz darbu tad nesaņem algu

     [+] [-]

, 2021-10-02 15:03, pirms 3 gadiem
Rin rakstīja: pareizi ir, ja nenāc uz darbu tad nesaņem algu
Lieta jau tāda,ka pirmais algas čeks nāk tikai novembrī.
Šī summa ir atrunāta līgumā kuru saņem pirms sezonas sākuma.Tīri teorētiski šitā summa viņiem būs viņam gribot negribot jāmaksā.