Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hawks'' par 46 miljoniem uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Kapelu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Hawks'' par 46 miljoniem uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Kapelu
Klints Kapela. Foto: AP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Atlantas ''Hawks'' ir pagarinājusi līgumu uz divām sezonām par 46 miljoniem ASV dolāru ar tās centra basketbolistu Klintu Kapelu. Tas nozīmē, ka Šveicē dzimušais spēlētājs būs līgumattiecības ar klubu līdz 2024./2025. gada sezonai.

Klints Kapela Atlantas ''Hawks'' pievienojās 2020. gadā, kad tika aizmainīts no Hjūstonas ''Rockets''. Viņam bija vēl spēkā esošs līgums uz divām sezonām, taču abas puses vienojušās to pagarināt vēl uz divām sezonām par kopējo summu 46 miljoniem ASV dolāru. Tas nozīmē, ka Atlantai ar Kapelu būs līgumattiecības līdz 2024./2025. gada sezonas beigām, bet spēlētājs šajā laika posmā kopumā saņems 82 miljonus ASV dolārus, no kuriem 36 miljoni paredzēti tuvākajos divos gados.

Centra basketbolists aizvadīja produktīvu iepriekšējo sezonu, kļūstot par vienu no svarīgākajiem basketbolistiem veiksmīgajā sezonā, kurā ''Hawks'' aizcīnījās līdz Austrumu konferences finālam. Regulārajā sezonā Kapela vidēji izcēlās ar 15.2 punktiem un 14.3 atlēkušajām bumbām, kamēr izslēgšanas spēlēs ar 10.1 punktu un 11.2 atlēkušajām bumbām. Kapela cementēja ''Hawks'' aizsardzību, pēc atsevišķiem statistikas rādītājiem piekāpjoties tikai gada labākajam aizsardzības spēlētājam Rudijam Gobēram.

''Hawks'' šajā starpsezonā ir pagarinājusi līgumus ar trim nozīmīgākajiem basketbolistiem - Treju Jangu, Džonu Kolinsu un tagad arī Kapelu. 27 gadus vecais šveicietis tika draftēts no Hjūstonas ''Rockets'' 2014. gada draftā ar kopējo 25. numuru. Pirms nonākšanas NBA centra spēlētājs pārstāvēja Francijas ''Elan Chalon''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-09-02 10:40, pirms 3 gadiem
Pagaidīsim rudens spēles, bet man domāt, ka Atlanta tiks vismaz līdz PO 2.kārtai. 3 atslēgas spēlētāji + Reddish-Hunters-Huerters-Viljams-Bogdanovičs - reāls spēks

  +1 [+] [-]

, 2021-09-02 11:18, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Pagaidīsim rudens spēles, bet man domāt, ka Atlanta tiks vismaz līdz PO 2.kārtai. 3 atslēgas spēlētāji + Reddish-Hunters-Huerters-Viljams-Bogdanovičs - reāls spēks
Pilnīgi piekrītu. Ja Hanters būs vesels, tad 2. kārta kā minimums. Te vismaz mēs runājam par komandu, atšķirībā no DAL, kur ir/būs individuāla spēle, kas rezultātus nenesīs.
Protams Kapelam priekš centra pa lielu nauda, bet viņiem viņš ir ļoti nozīmīgs komandā. Stabils centrs, rim-protector, labi spēlē aizsardzībā, liekas problēmas laukumā nerada.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-02 12:05, pirms 3 gadiem
Nu kur visi kliedzēji ka KP ir milzīgs līgums?

     [+] [-]

, 2021-09-02 13:11, pirms 3 gadiem
Šitie būs Miami numur 2

     [+] [-]

, 2021-09-02 13:12, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Pilnīgi piekrītu. Ja Hanters būs vesels, tad 2. kārta kā minimums. Te vismaz mēs runājam par komandu, atšķirībā no DAL, kur ir/būs individuāla spēle, kas rezultātus nenesīs.
Protams Kapelam priekš centra pa lielu nauda, bet viņiem viņš ir ļoti nozīmīgs komandā. Stabils centrs, rim-protector, labi spēlē aizsardzībā, liekas problēmas laukumā nerada.
Tur jau arī galvenā atšķirība - Atlanta veido komandu nevis ap 1 superzvaigzni, bet veido kodolu no vismaz 3-4 spēlētājiem. Manuprāt - nav šaubu, kāda komanda tiks tālāk.