Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Milsaps pievienosies zvaigžņotajai "Nets", Oldridžs saņem atļauju atgriezties

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Milsaps pievienosies zvaigžņotajai "Nets", Oldridžs saņem atļauju atgriezties
Pols Milsaps aizsardzībā pret Karmelo Entoniju. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) uzbrucējs Pols Milsaps, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Denveras Nuggets", pievienosies Bruklinas "Nets". Par šādu soli ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija. "Nets" varētu pievienoties arī Lamarkuss Oldridžs, kurš saņēmis mediķu atļauju atgriezties profesionālajā basketbolā.

Pols Milsaps bija palicis starp tiem brīvajiem aģentiem, kuri noteikti varētu pastiprināt kādas NBA komandas sastāvu. Par to, kuru komandu viņš izvēlēsies, spekulācijas bija dažādas, bet, kā ziņo NBA apskatnieks Čems Čaranija, Milsaps ir izvēlējies Bruklinas "Nets" vienību, kuras rindās ir tādi spēlētāji kā Kevins Durents, Džeimss Hārdens, Kairijs īrvings un Bleiks Grifins.

35 gadus vecais Milsaps NBA spēlē kopš 2006./07. gada sezonas. Rezultatīvākā un individuāli sekmīgākā bija 2016./17. gada sezona, kurā viņam izdevās gūt vidēji 18,1 punktu, izcīnīt 7,7 atlēkušās bumbas un atdot 3,7 rezultatīvas piespēles. Tajā sezonā viņš iekrāja arī vidēji 1,3 pārtvertās bumbas un bloķēja 0,9 pretinieku metienus. Karjeras laikā viņš pārstāvējis Jūtas "Jazz", Atlantas "Hawks" un Denveras "Nuggets".

"Nets" garajā galā varētu būt vēl viens nozīmīgs pastiprinājums. Lamarkuss Oldridžs, kurš iepriekšējā sezonā bija spiests paziņot par karjeras beigām veselības problēmu dēļ, ir saņēmis ārstu atļauju atgriezties sportā. Viņš izgājis visas nepieciešamās pārbaudes un var pievienoties kādai NBA komandai kā brīvais aģents.

"The Athletic" vēsta, ka favorīte uz Oldridža iegūšanu ir "Nets". Tas, visticamāk, būs par minimālo līgumu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2021-09-02 17:26, pirms 3 gadiem
Lakers VS Nets būs interesanti, kurš kuru.

  -4 [+] [-]

, 2021-09-02 18:21, pirms 3 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Lakers VS Nets būs interesanti, kurš kuru.
Lakers iepriekšējā sezonā plajofos zaudēja pirmajā kārtā... Kādi te vēl ir jautājumi?

     [+] [-]

, 2021-09-02 18:22, pirms 3 gadiem
gan jau nets atkal nevienu spēli pilnā sastāvā nenospēlēs un beigās čiks vien sanāks

  +4 [+] [-]

, 2021-09-02 20:03, pirms 3 gadiem
coldasice rakstīja: Lakers iepriekšējā sezonā plajofos zaudēja pirmajā kārtā... Kādi te vēl ir jautājumi?
par tavām spriešanas spējām jautājumu nav.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-02 22:01, pirms 3 gadiem
Milsap is done. Varētu būt Gazola variants. Ceru, ka kļūdos.
Pagājušogad teicu, ka LAL tālu netiks un, ka abām ar Nets nav izredžu.
Netika pat konf. finālā. Arī šogad neticu LAL. Sastāvs gan ir nosacīti labāks un domāju, ka AD spēlēs labāk. Tad jau 2.k būs. Tālāk, nezinu gan.
Toties Nets gan šogad tiks tālāk, konf fināls būs noteikti.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-02 22:11, pirms 3 gadiem
Par Oldridžu. Nu priekš kam? Nets viņu nevajag. Pilns sastāvs. Ārsti saka vienu, bet neviens neko 100proc.nevar garantēt. Ko viņš grib pierādīt vēl? Ceru, ka neviena komanda neuzņemsies šādu risku. Nauda viņam pietiek, ja grib būt basketbolā, var taču iet par trenneri.

     [+] [-]

, 2021-09-03 00:11, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Par Oldridžu. Nu priekš kam? Nets viņu nevajag. Pilns sastāvs. Ārsti saka vienu, bet neviens neko 100proc.nevar garantēt. Ko viņš grib pierādīt vēl? Ceru, ka neviena komanda neuzņemsies šādu risku. Nauda viņam pietiek, ja grib būt basketbolā, var taču iet par trenneri.
Gredzenu grib. Tāpēc jau uz Nets.

     [+] [-]

, 2021-09-03 09:21, pirms 3 gadiem
Nets grasās izpirkt arī Jordana līgumu - laikam atbrīvo vietu

     [+] [-]

, 2021-09-03 09:44, pirms 3 gadiem
Kuram neitrālajam skatītājam vispār patīk šis garlaicīgais BigX komandu modelis.. Neuzmetos par Bucks fanu, bet tādā ziņā viņi ir fenomenāli, jo uzvarēja sezonā, kurā jau bija divas izteiktas superkomandas - cerams, ka atkārtos, jo gaidīt Nets/Lakers finālu ir faktiski izmest visu NBA sezonu miskastē.

     [+] [-]

, 2021-09-03 11:47, pirms 3 gadiem
Vēl salīdzoši nesen NBA basītis bija trulāks par trulu. Komandas sāka kapāties tikai īsu brīdi pirms p/of. Ar eiropiešu nopietnu pievienošanos klimats kļuvis labāks. Nevienu brīdi neesmu apgalvojis, ka baltie ir labāki. Toties nigas gan ir slinki, izņēmumi (Džordāns,Kobe, Bārklijs un daži citi vecāki) tikai apstiprina kopējo likumsakarību.Gaidu ar nepacietību negulētas naktis, jo (ceru) būs smeķīgi. Un pat vistrakājā loterijā nevar uzminēt, kurš būs čempiņš. Protams, ka Bruklina un LL. Bet viena spēlētāja trauma var izjaukt visu kārtību. Un traumējas viņi bieži (tfu, tfu, tfu).Visi taču ceram uz KP atgriešanos zvaigžņu statusā un pielūdzam Dievu (esmu neticīgs), lai Luka kādreiz varbūt pa bumbiņai izdalītu kādu pasiņu arī KP. Ticu, ka būs intresanti un smuki!

     [+] [-]

, 2021-09-03 12:00, pirms 3 gadiem
Es arī gribu pievienoties Nets

     [+] [-]

, 2021-09-03 18:33, pirms 3 gadiem
sapnis rakstīja: Es arī gribu pievienoties Nets
Uzgriez Kalnītim. Te jau neviens tev nepalīdzēs