Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viljamss paliks Bostonā līdz sezonas beigām

Viljamss paliks Bostonā līdz sezonas beigām
Terenss Viljamss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komanda Bostonas "Celtics" līdz sezonas beigām parakstījusi līgumu ar 25 gadus veco amerikāņu spēlētāju Terensu Viljamsu. Tāpat klubam pievienojies Šavliks Rendolfs.

Viljamss paliek Bostonā

Pirms nepilnām divām nedēļām "Celtics" parakstīja desmit dienu līgumu ar Viljamsu. Piedaloties trīs spēlēs, basketbolists vidēji guva 4,3 punktus un izcīnīja 2,7 atlēkušās bumbas. Līgums ar Viljamsu parakstīts arī uz nākamo sezonu, tiesa, tas pilnībā nav garantēts.

Atzinīgus vārdus par Viljamsu izteica "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss. "Uzskatu, ka pirmajās spēlēs viņš bija lielisks. Spēlē pret Portlendu viņš centās pārāk daudz izdarīt un vairāk domāja par punktu gūšanu nekā par saspēles vadīšanu. Es uzskatu, ka viņš ir saspēles vadītājs."

Viljamsam Bostona būs ceturtā komanda NBA karjerā. 2009. gada draftā viņu ar 11. izvēli draftēja Bruklinas "Nets", bet nākamajā gadā viņu aizmainīja uz Hjūstonas "Rockets". Pagājušo sezonu Viljamss pavadīja Sakramento "Kings", vidēji gūstot 8,8 punktus, izcīnot 4,1 atlēkušo bumbu un atdodot 3,1 rezultatīvu piespēli.

"Celtics" pievienojas Rendolfs

29 gadus vecais Šavliks Rendolfs vakar parakstīja desmit dienu līgumu ar ķeltiem, tādējādi tagad Bostonas komanda ir pilnībā nokomplektēta.

Rendolfs piecu gadu laikā ir piedalījies 95 NBA spēlēs, taču pēdējo spēli viņš aizvadīja 2009. - 2010. gada sezonā. Viņa statistika nav diez ko spoža (vidēji 2,4 punkti un tikpat atlēkušās bumbas), taču šosezon viņš spēlēja Ķīnā, kur vidēji guva 32 punktus un izcīnīja 14,6 atlēkušās bumbas.

"Es pateicu, ka pašlaik nespēšu gūt 20 punktus un izcīnīt 10 atlēkušās bumbas, jo mazliet vēl ir jūtamas lidojuma sekas," smejoties sacīja basketbolists. "Kad būšu laukumā, man vajadzēs būt aktīvam, palīdzēt izcīnīt atlēkušās bumbas, spēlēt aizsardzībā, censties izdarīt tā, lai pretinieks nopelnītu piezīmi uzbrukumā."

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2013-03-02 15:58, pirms 11 gadiem
Viljamsu draftēja Ņūdžersijas Nets nevis Bruklinas Nets.