Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eksperts: Biedriņam spēles jāsāk no soliņa

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Eksperts: Biedriņam spēles jāsāk no soliņa
Kīts Smārts un Andris Biedriņš
Foto: csnbayarea.com

''Ja komandas galvenais treneris Kīts Smārts iepriekš nav domājis par Andra Biedriņa iesaistīšanu spēlē no rezervistu soliņa, tad tagad ir pienācis tas brīdis, lai šo opciju nopietni apsvērtu,'' pēc šodien piedzīvotā zaudējuma Indiānas ''Pacers'' (100:109) ieteikumus Goldensteitas ''Warriors'' trenerim dod kāds NBA apskatnieks, norādot, ka Andra Biedriņa kvalitātee patlaban neatbilst NBA komandas pamatsastāva centra līmenim.

''Biedriņam šosezon raksturīgas savdabīgas neveiksmju joslas, un jaunākā no tām uzpeldējusi reizē ar ''Warriors'' četru zaudējumu sēriju. Ja komandas galvenais treneris Kīts Smārts iepriekš nav domājis par Biedriņa iesaistīšanu spēlē no rezervistu soliņa, tad tagad ir pienācis tas brīdis, lai šo opciju nopietni apsvērtu un, iespējams, pielietotu jau trešdienas [pēc mūsu laika - ceturtdienas] spēlē ar Vašingtonas ''Wizards'','' pēc neveiksmīgā mača ar Indiānas ''Pacers'' raksta ''Warriors'' gaitas aprakstošais NBA eksperts Mets Stainmecs.

''Kamēr dedzīgākie Biedriņa atbalstītāji norādīs uz spēlētāja rādītājiem vidēji minūtes laikā izcīnītajās atlēkušajās bumbās, ikvienam, kurš vēroja maču ar ''Pacers'', bija skaidri redzams, cik (ne)produktīvi laukumā darbojās Biedriņš. Viņš nerealizēja pāris metienus groza tuvumā un arī aizsardzībā neizrādīja lielu vēlmi spēkoties ar pretinieku. Pēdējās astoņās spēlēs viņš piecas reizes guvis divus punktus, divreiz - četrus, bet vienreiz palicis tukšā,'' uz latvieša nedienām uzbrukumā norāda apskatnieks.

''Tagad, šķiet, pienācis īstais brīdis, lai pamatsastāvā iesaistītu pirmgadnieku Ekpi Judo, kurš piedotu nepieciešamo enerģiju spēles sākumā (tieši šī spēles komponenta ''Warriors'' pēdējā laikā trūcis visvairāk). Kāpēc nedot Biedriņam iespēju nodemonstrēt ko pozitīvu, cīnoties ar pretinieku komandas rezerves centru? Un pie joda - kāpēc lai mēs neredzētu Biedriņu un Judo cīnoties laukumā plecu pie pleca (ar noteikumu, ka spēlē no soliņa iesaistās Biedriņš)? Tiešām šķiet, ka šis ir īstais brīdis izmaiņām vienības pamatpieciniekā.''

213 centimetrus slaidais latvietis šosezon ''Warriors'' formastērpā piedalījies 50 spēlēs un visas no tām uzsācis ''kareivju'' pamatpieciniekā, caurmērā gūstot 5,4 punktus, izcīnot 7,8 atlēkušās bumbas un bloķējot vienu pretinieku metienu.

Nākamo spēli ''Warriors'' aizvadīs jau šonakt, pulksten 2:00 pēc Latvijas laika izbraukumā sacenšoties ar Vašingtonas ''Wizards''.

Izmantotie resursi:
Comcast SportsNet - Authentic Bay Area Sports

1 2 49 komentāri

 +20 [+] [-]

, 2011-03-02 16:56, pirms 13 gadiem
Statistika nemelo, tāpēc nevar nepiekrist, bet vai NBA pamatcentra līmenim atbilst Ekpi Judo...

 +18 [+] [-]

, 2011-03-02 17:00, pirms 13 gadiem
Sorry, bet kad vāca vismaz bumbas un strādāja aizsardzībā, tad neko sliktu nevarēja teikt, jo pts nav galvenais. Bet ja vairs neko nedara, tad neko...

Principā čalim galvā ir pilnīga putra. May be saistīts ar to, ka drīz kļūs par tēti, bet ja godīgi, tad šādus čaļus ir jāsūta uz D-Līgu.

Bet lai vai kā, vēlu veiksmi, un cerams, ka spēs gūt arī kārdreiz Double-double.

     [+] [-]

, 2011-03-02 17:00, pirms 13 gadiem
Lācis Terminators rakstīja: Statistika nemelo, tāpēc nevar nepiekrist, bet vai NBA pamatcentra līmenim atbilst Ekpi Judo...
drīzāk būtu jājautā, vai Biedriņs varētu izģērbt komandu otros centrus, jo tur ir grūti izpildīt mazāk, ejot pamatpieciniekā, kā to dara Biedriņš pietam, ja jau viņam katrā spēlē ir tikai 20 minūtes, tad produktīvāk būtu, ja viņš viņas pavadītu ar 8 punktiem pret otrajiem centriem
Slēpts komentārs: Bezseja

  +9 [+] [-]

, 2011-03-02 17:03, pirms 13 gadiem
Nu nav jabut ekspertam, lai ko tadu ieteiktu Smartam. Skatoties ka saruk AB minutes un sniegums laukuma, tad izskatas, ka viss pats uz to iet.

     [+] [-]

, 2011-03-02 17:12, pirms 13 gadiem
funkyz rakstīja: drīzāk būtu jājautā, vai Biedriņs varētu izģērbt komandu otros centrus, jo tur ir grūti izpildīt mazāk, ejot pamatpieciniekā, kā to dara Biedriņš pietam, ja jau viņam katrā spēlē ir tikai 20 minūtes, tad produktīvāk būtu, ja viņš viņas pavadītu ar 8 punktiem pret otrajiem centriem
Saskaitāmos mainot vietām, summa nemainās. Tā ka jameklē vien b ūs citi centri

  -1 [+] [-]

, 2011-03-02 17:16, pirms 13 gadiem
Es arī vakar pavēroja Andra spēli - nu kaut kas tur nav īsti kārībā. Komandas biedri bumbu viņam dod tikai tad, kad 100% jādod, jo zin, ka Andris ne uz ko orģinālu nav spējīgs. Un lielākā vilšanās ir Andra darbs laukumā. Ja kādreiz viņš savāca daudz piezīmes, jo vilka ārā superstārus aizsardzībā, tad vakardienas spēlē izskatījās, ka Biedriņš vienkārši pastaigājas...Pa bumbām vispār necīnās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-02 17:19, pirms 13 gadiem
Labaak lai visu speeli seezz uz solinna.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-02 17:21, pirms 13 gadiem
es domāju, ka biedram arī neko nevajag - piķis ir un būs, poh*j vai pamatā, vai vispār sēžu malā

     [+] [-]

, 2011-03-02 17:24, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Viņam drīz bērniņš būs. Jūs paši tādā momentā domātu par spēli vai ko? Nevajag nomelnot. Katram var gadīties, ka stress par to ir pārāk liels. Paskatīsimies pēc gada, diviem.
tas nav attaisnojums, no viņa prasa produktīvu spēli neskatoties uz bērna nākšanu pasaulē vai tuvojošos atomkaru kaut vai. Neesi līmenī - pats vainīgs. Mums jau, protams, ir viens Biedriņš, NBA un zemāk ir tādi daudzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-03-02 17:28, pirms 13 gadiem
Gribētos jau dzirdēt ko pats Andris saka par savu sniegumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-03-02 17:36, pirms 13 gadiem
Drīz vispār visi aizmirsīs par tādu Biedriņu.
Kam tāds kalauns vispār vajadzīgs?

  +4 [+] [-]

, 2011-03-02 17:41, pirms 13 gadiem
motivācijas trūkst. Bija mērķis tikt NBA - centās. Bija mērķis dabūt līgumu - dabūja. Kāds šobrīd Andrim ir mērķis? Uz laukuma mērķu nav.

  +7 [+] [-]

, 2011-03-02 17:43, pirms 13 gadiem
bigpupa rakstīja: Drīz vispār visi aizmirsīs par tādu Biedriņu.
Kam tāds kalauns vispār vajadzīgs?
Tas klauns ir labākais kas mums bijis NBA. Ja viņš saņemtos, gan jau vēl ko parādītu. Šobrīd par viņu cilvēki runā tāpat kā par Foilu, kad GSW ieradās Biedriņš.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-02 17:45, pirms 13 gadiem
Kaads vinju vareetu sapurinaat,lai puika beidzot sanjemas!

  -2 [+] [-]

, 2011-03-02 17:51, pirms 13 gadiem
es te biju rakstīja: Tas klauns ir labākais kas mums bijis NBA. Ja viņš saņemtos, gan jau vēl ko parādītu. Šobrīd par viņu cilvēki runā tāpat kā par Foilu, kad GSW ieradās Biedriņš.
Tiesi tā BIJA........... Tagad par viņu ir daudz labāki LV spēlētāji par ko fanot.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-02 18:06, pirms 13 gadiem
Lācis Terminators rakstīja: Statistika nemelo, tāpēc nevar nepiekrist, bet vai NBA pamatcentra līmenim atbilst Ekpi Judo...
Bet kādam līmenim pašlaik atbilst Andris? Domāju ka pat VEFā viņš būtu lūzera lomā.
Paskatījos beidzamās divas spēles - nu šausmas atklāti sakot.... Biedriņš rāda vienkārši tizlu spēli.

 +11 [+] [-]

, 2011-03-02 18:21, pirms 13 gadiem
Es tiešām ticu, ka Andra problēma ir nevis meistarībā, bet gan galvā un psiholoģijā. Paskaidrojiet, kā tas var būt, ka fiziski viņš jūtās gatavs, pāris sezonas atpakaļ vēl bija double-double mašīna, arī šosezon bija sava 20-20 spēle, bet visās citās vien pāris punkti. Pasakiet vēl, ka problēma ir meistarībā...Jāmaina visa apkārtējā vide, gan klubs, gan loma, gan treniņi utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-02 18:34, pirms 13 gadiem
nevajag pārāk iespringt uz Biedriņa un viņa minūšu aizstāvēšanu - vismaz izskatās ka viņš pats nemaz īsti nevēlās spēlēt. un ar padsmit minūtēm jau grūti vairs saukt par pamatecentru..

kad (ja) radīsies vēlme, azarts, tad pieaugs arī minūtes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-02 18:38, pirms 13 gadiem
"Kāpēc nedot Biedriņam iespēju nodemonstrēt ko pozitīvu, cīnoties ar pretinieku komandas rezerves centru?" Šis teikums klaji līdzinās Lēvenhaupta Ādama nodrillētajai platei, bet nu tā objektīvi vērtējot, Biedriņ, labāk prasies pats pēc spēles rezervē, ja nu nevedās tā lieta personīgu iemeslu dēļ. Tas nav uzbrauciens. Visi vēlās lai AB rāda agrāko sniegumu vai jaunu vēl labāku!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-02 19:07, pirms 13 gadiem
es domaju ka driz Biedrs varēs drioši DALā kapāt!

     [+] [-]

, 2011-03-02 19:50, pirms 13 gadiem
bigpupa rakstīja: Bet kādam līmenim pašlaik atbilst Andris? Domāju ka pat VEFā viņš būtu lūzera lomā.
Paskatījos beidzamās divas spēles - nu šausmas atklāti sakot.... Biedriņš rāda vienkārši tizlu spēli.
Sorry, bet pēdējā laikā GW ir daudz spēlētāju, kas rāda ļoti tizlu spēli, tā kā tas nav arguments.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-02 19:53, pirms 13 gadiem
GainFast rakstīja: Biedriņš nekad nekas nav bijis. Viņš ir nožēlojams kretīnš, kurš atbraucot uz Latviju blato un tēlo itka būtu pārāks par visiem
LOL - kurā momentā tu kautko tādu esi kautkur redzējis? Kautkā vienmēr visur tikai pretējais ir lasīts.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-02 20:23, pirms 13 gadiem
vecīt johaidī,sāc vienreiz kaut vai kapāt aizsardzībā,lai tevi liek mierā...bet jāpiekrīt arī tam,ka tas nav bez pamata.šīs nakts spēle andžam bija vnk katastrofa....divi metieni no četriem bija nenormāli jēli...bet nu ko ir jāsaņemas,ja vēlas spēlēt vispār,un D-līga nu galīgi nav tā vieta,kur mēs gribam andžu redzēt...
bet cik es esmu lasījis no smārta komentāriem,ka treniņos andža izskatās produktīvi,bet spēlē ir melnā josla.
vecīt es ceru,kad šīs būs tev trauksmes signāls un sāksi kapāt jau ar nākamo spēli labāk...

  +1 [+] [-]

, 2011-03-02 20:29, pirms 13 gadiem
GainFast rakstīja: Biedriņš nekad nekas nav bijis. Viņš ir nožēlojams kretīnš, kurš atbraucot uz Latviju blato un tēlo itka būtu pārāks par visiem
es nezinu,kur esi ko tādu izracis...iespējams viņš tev ir paziņa un esi ar viņu nezinu,pie kāda alus kausa sēdējis,ka tev ir tāds spriedums....
bet nu komentāros andža ne amerikā,ne latvijā īpaši nav cēlis degunu augšā...drīzāk bijis piezemātāks,un ja kaut kas ir iespējams dažreiz pārprasts,nu tad domājams,ka kāds žurnālists ir uzdevis kādu interesantu jautājumu vai arī ko pārpratis atbildē...
bet nu kā jau teicu,zinu tikai viņu kā spēlētāju laukumā,un savā spriedumā balstos uz faktiem no žurnāliem un interneta komentāriem...
iespējams,ja izdari šādu secinājumu,tad tikai vēlies viņu nomelnot,vai tiešām esi kā savādāk pazītams ar andri...

     [+] [-]

, 2011-03-02 20:29, pirms 13 gadiem
Q ir taisnība - DALs ir īstā Biedra vieta, jo pat DAL centri viņu visu 213 izdr...u uz attieksmi un kapiņu. Tāds Biedrs, kāds ir šodien, varētu spēlēt DAL pretendentos vai VEFa Juniors 2.sastāvā.

Andri, bļ....j, na....., SAŅEMIES!

Vai kāds no SC vai SA+ var sazināties un nojautāt tieši - kas tur, b..., notiek? Varbūt vajag Značoku aizsūtīt "smadzenes iepravīt" (iesaku paklausīties Pietiek kampt! Pietiek melot! Pietiek noklusēt! ierakstu no it kā Zn. uzvedības ģērbtuvēs).

Es šodien vēl mēģināšu skatīties GSW pret WAS, ir klusa cerība, ka Biedrs būs saskatījies uz Washington un cēlo USAs vēstures liecībām, pārdomājis savu draņķīgo attieksmi un sāks spēlēt. Cerība mirst pēdējā.
1 2 49 komentāri