Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA izvērtē iespēju Zvaigžņu spēlei pievienot arī danku un trīspunktnieku konkursus

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

NBA izvērtē iespēju Zvaigžņu spēlei pievienot arī danku un trīspunktnieku konkursus
Dāvis Bertāns NBA trīspunktu metienu konkursā. Foto: AFP/Scanpix

Šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas ierosinātajai Visu zvaigžņu spēlei, kura varētu norisināties Atlantā 7. martā, apspriež iespēju tomēr pievienot arī ikgadējos danku un tālmetienu konkursus, ziņo laikraksta ‘’The New York Times’’ žurnālists Marks Stains.

‘’NBA un Spēlētāju asociācija veic sarunas par slam-dunk un trīspunktu metienu konkursu pievienošanu ierosinātajai Visu zvaigžņu spēlei Atlantā, kas plānota pirmās marta nedēļas nogalē,’’ teikts Staina Twitter ziņojumā.

Iepriekš NBA ziņoja, ka tiek diskutēts par vajadzību aizvadīt tikai pašu spēli, bet nu parādījusies vēlme neatstāt ēnā arī tik neatņemamās NBA ''All-star'' nedēļas nogales sastāvdaļas, kas liek domāt, ka procentuālā iespēja aizvadīt ikgadējo maču tikai palielinās, uz ko norāda arī Stains.

Pagājušā gada trejaču konkursā piedalījās arī latviešu snaiperis Dāvis Bertāns, kur tika līdz finālam un beigās piekāpās Devinam Bukeram un Badijam Hīldam, paliekot trešajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/02/0...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-02 08:37, pirms 4 gadiem
Dāvis šogad varētu piedalīties "ķieģeļu mešanas" konkursā

     [+] [-]

, 2021-02-02 09:50, pirms 4 gadiem
Dāvja piedalīšanās apspriešna pat nav jāapsver!Pats vien vainīgs!!

     [+] [-]

, 2021-02-02 14:16, pirms 4 gadiem
3 punktnieku un danku konkursu vajag taisīt FB live strīmā. Dankos pēc tam laikojam, kuram vairāk, tas uzvar.

     [+] [-]

, 2021-02-02 14:18, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Dāvja piedalīšanās apspriešna pat nav jāapsver!Pats vien vainīgs!!
Pie kā vainīgs? Pie coronas? Nu nebija viņam LV kur trenēties, cik vien mājās fizuku. Nebija jau tā, ka viņš uz ASV aizbrauca resns. Vienk nebija metiena. ASV tas pats, norāva to mājsēdi un gatavs, atkal labs laiks, bez treniņa.

     [+] [-]

, 2021-02-02 14:40, pirms 4 gadiem
andzis rakstīja: Pie kā vainīgs? Pie coronas? Nu nebija viņam LV kur trenēties, cik vien mājās fizuku. Nebija jau tā, ka viņš uz ASV aizbrauca resns. Vienk nebija metiena. ASV tas pats, norāva to mājsēdi un gatavs, atkal labs laiks, bez treniņa.
Jā, nu mūsdienās miljonāram basketbola grozu atrast un tūkstots metienu dienā izmest ir rēali neiespējami... Tas tiesa...
Ja pašam savs grozs zem jumta nebija līdz pagājušā gada pavasarim, tad līdz pagājušā gada rudenim tas bija jāuzceļ... tāpat kā sava svaru zāle...
Spēļu praksi un spēles ritmu tas nepalīdz atgūt, bet nu ja miljonāram nav pašam savs grozss, tad viņš nav profesionālis...