Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bols un Haliburtons atzīti par decembra un janvāra labākajiem pirmgadniekiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bols un Haliburtons atzīti par decembra un janvāra labākajiem pirmgadniekiem
Lamelo Bols. Foto: AFP/Scanpix

Šarlotes ''Hornets'' saspēles vadītājs Lamelo Bols un Sakramento ''Kings'' aizsargs Tairīss Haliburtons atzīti par decembra un janvāra mēnešu labākajiem pirmgadniekiem Nacionālajā basketbola asociācijā.

19 gadus veco Bolu 2021. gada NBA draftā ar kopējo trešo numuru izvēlējās Šarlotes ''Hornets''. Basketbolists decembra un janvāra spēlēs vidēji guva 12,2 punktus, izcīnīja 5,9 bumbas zem groziem, veica 6,1 rezultatīvas piespēles, kā arī 1,4 reizes pārtvēra bumbu. Tāpat Lamelo 10. janvāra mačā pret Atlantas ''Hawks'' atzīmējās ar triple-double, kļūstot par līgas vēsturē jaunāko spēlētāju, kas to paveicis.

2021. gada NBA drafta 12. izvēle Tairīss Haliburtons no Sakramento ''Kings'' vidēji mačā decembrī un janvārī guva 10,7 punktus, izcīnīja 3,8 atlēkušās bumbas, 5,4 reizes rezultatīvi piespēlēja un 1,1 reizi pārtvēra bumbu. 20 gadus vecais aizsargs divpunktu metienus šajā sezonā izpilda ar 53,6% precizitāti, bet no trīspunktu metiena atzīmes bijis precīzs 40,9% gadījumu.

Šarlotes ''Hornets'' Austrumu konferencē izcīnījuši desmit uzvaras 21 spēlē, kas komandu ierindo septītajā vietā. Savukārt Sakramento ''Kings'' komanda Rietumu konferencē ieņem 11. vietu ar deviņiem panākumiem un 11 zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/lamelo-bal...