Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Morovs: ''Es uzvarēšu tālmetienu konkursā!''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Morovs: ''Es uzvarēšu tālmetienu konkursā!''
Entonijs Morovs (pa labi) un Rejs Alens ir vieni no labākajiem tālmetienu speciālistiem visā pasaulē. Foto: AFP/Scanpix.

NBA kluba Ņūdžersijas ''Nets'' snaiperis Entonijs Morovs, kurš pērn tika atstāts ārpus visu zvaigžņu nedēļas tālmetienu konkursa dalībnieku vidus, cer, ka šogad viņa kandidatūra tiks atzīta par labu esam un jau apsolījis, ka uzvarēs trejaču sacensībā.

''Es zinu, ka uzvarēšu,'' pēc nesenā mača ar Denveras ''Nuggets'' (115:99, Morovam četri precīzi tālmetieni no četriem raidījumiem) atzina bijušais Andra Biedriņa komandas biedrs, kurš šosezon vidēji ik mačā guvis 12,8 punktus, realizējot 45,5% tālmetienu.

Pērn Morovs bija līgas labākais tālmetienu speciālists, tomēr, neskatoties uz to, netika iekļauts sešu vīru sastāvā zvaigžņu spēles tālmetienu konkursam. Morova vēlme pierādīt sevi bija tik liela, ka viņš kādā no treniņiem izveidoja video rullīti, kurā redzams, kā viņš realizē 23 no 25 raidījumiem. NBA tālmetienu konkursantus nosauks nākamnedēļ, un arī Morova komandas biedri cer uz spēlētāja iekļaušanu to vidū. ''Kad viņš ir brīvs un es viņam piespēlēju bumbu, jau automātiski skrienu atpakaļ aizsardzībā,'' smej ''Nets'' aizsargs Devins Hariss.

Interesanti, ka gadījumā, ja Morovs tiks pie uzaicinājuma piedalīties tālmetienu konkursā, viņš šajā savdabīgajā sacensībā būs pirmais ''Nets'' pārstāvis kopš 1992. gada, kad Ņūdžersijas klubu pārstāvēja horvātu basketbolists Dražens Petrovičs.

Izmantotie resursi:
New York News, Traffic, Sports, Weather,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-02 20:44, pirms 14 gadiem
talmetienu konkursa japiedalas Morrowam;D.Wrightam;Korveram un varbut Durantam un veel kadam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-02 21:18, pirms 14 gadiem
skype rakstīja: talmetienu konkursa japiedalas Morrowam;D.Wrightam;Korveram un varbut Durantam un veel kadam
Nu Durantam tur nav ko darīt. Nav vins nekāds stabilais metējs no 3pt līnijas. 33% no trīņa līnijas, nav nekas labs.

     [+] [-]

, 2011-02-02 21:48, pirms 14 gadiem
Harington rakstīja: Nu Durantam tur nav ko darīt. Nav vins nekāds stabilais metējs no 3pt līnijas. 33% no trīņa līnijas, nav nekas labs.
Nu jā, bet viena superzvaigzne šajā kompānijā naktu tikai par labu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-02 22:13, pirms 14 gadiem
dīvaini, ka konkursantus nosauks tikai nākamnedēļ, bet šis jau sprēgā. labs jau viņš ir, bet smiešos, ja nemaz netiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-03 00:02, pirms 14 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Domā, ka Pīrsam nedosam iespēju aizstāvēt titulu? Vai arī Tu Pīrsu neuzskati par superzvaigzni?
nu baigi ierēci he he viņš teica ka vinnēs 3pt konkursu un tā arī vinnēja

     [+] [-]

, 2011-02-03 08:34, pirms 14 gadiem
nu nevinnēs gan.

     [+] [-]

, 2011-02-03 11:19, pirms 14 gadiem
Harington rakstīja: Nu Durantam tur nav ko darīt. Nav vins nekāds stabilais metējs no 3pt līnijas. 33% no trīņa līnijas, nav nekas labs.
cik tad ir tādu tālmetienu, kurus Durants izmet pilnīgi brīvs un sagatavojies? pārsvarā metieni ir sarežģīti pēc dribla vai atliecienā. Kobe arī no 3p līnijas met ar visai švaku procentu, bet tas jau nenozīmē, ka viņš ir slikts tālmetienu speciālists.