Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis negrib sasteigt atgriešanos laukumā, Lenards atgriežas "Spurs" treniņos

Rolands Eliņš

Porziņģis negrib sasteigt atgriešanos laukumā, Lenards atgriežas "Spurs" treniņos
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis šovakar nepiedalījās „Knicks” treniņā un Ņujorkas medijiem izteciās, ka nav drošs par savu dalību svētdienas spēlē, jo nevēlas sasteigt atgriešanos.

Kristaps Porziņģis pēc aizvakardienas mačā gūtās potītes traumas šodien nepiedalījās „Knicks” treniņā, atzīstot vietējiem medijiem, ka potīte joprojām sāp. Porziņģis arī norādīja, ka negrasās sasteigt savu atgriešanos laukumā un darīs to tikai tad, kad jutīsies gatavs par visiem 100%.

Porziņģim pēc neveiksmīgās epizodes mačā pret „Heat” medicīniskajās pārbaudēs netika konstatēti strukturāli bojājumi, un šobrīd nav skaidrības par viņa dalību svētdienas vakara agrajā mačā pret Orlando.

Porziņģa trauma netiek raksturota kā pārāk nopietna, un „Knicks” viņa oficiālo atgriešanās termiņu noteikusi kā kuru katru dienu. Pēc svētdienas spēles pret „Magic” Ņujorkas komandu jau nākamajā dienā sagaida tikšanās ar „Pacers”, bet naktī uz ceturtdienu paredzēta tikšanās ar Memfisu.

„Knicks” treniņā toties šodien piedalījās Franks Nilikinā, kurš gan arī potītes traumas dēļ nav pilnībā gatavs spēļu režīmam.

Tikmēr Sanantonio „Spurs” un Dāvim Bertānam šonakt 3:00 paredzēta izbraukuma spēle pret Memfisas „Grizzlies”, kuru pirms pāris dienām savā laukumā izdevās pieveikt ar 104:95. 41 punktu toreiz guva Lamarkuss Oldridžs, kamēr Dāvis Bertāns laukumā devās tikai uz īsu brīdi.

„Spurs” joprojām jāiztiek bez šosezon vēl nespēlējušā Kavai Lenarda, taču treneris Gregs Popovičs šovakar apgalvojis, ka Lenards uzsācis pēdējo fāzi pirms atgriešanās laukumā. Lenards piedalījies divos treniņos, kuros spēlēts basketbols pieci pret pieci, bet šodien pirmoreiz šosezon piedalījās pilnvērtīgā „Spurs” treniņā.

„Tie ir pēdējie soļi pirms atgriešanās,” sacīja Gregs Popovičs. „Tieši to pašu pirms atgriešanās darīja arī Tonijs Pārkers.” Par konkrētu Lenarda atgriešanās datumu Popovičs gan tāpat neko negribēja teikt, norādot, ka Lenardam vēl jāatgūst sportiskā forma: „Kad viņš man teiks, ka ir gatavs doties laukumā, tad viņam būs mani jāpārliecina par to. Jo es šajā gadījumā būšu ļoti konservatīvs. Kavai ir pārāk vērtīgs, lai riskētu ar viņa veselību.”

Izmantotie resursi:
Leonard’s rehab down to ‘last...

  +5 [+] [-]

, 2017-12-01 21:45, pirms 7 gadiem
žēl, ka neredzēsim spēlē pret Orlando, veselību KP un izturību

  +1 [+] [-]

, 2017-12-02 00:59, pirms 7 gadiem
chaksis rakstīja: es uz sakariem ! gribi ,brauc parunaasim :}}
Brauc labāk pie ārsta, kamēr nav par vēlu!

  -1 [+] [-]

, 2017-12-02 01:15, pirms 7 gadiem
Tad jau pret Magic atkal pap1siens.. Beidzot agrā spēle un KP nespēlē..

  +1 [+] [-]

, 2017-12-02 03:14, pirms 7 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2017-12-02 03:26, pirms 7 gadiem
chaksis rakstīja: poorteriku,tu suna beerns! vot peec saada raksta ,nerorodas "nu un "vai "un"....,miiizal tu bla
ziņot par narkotikām???

  +2 [+] [-]

, 2017-12-02 07:03, pirms 7 gadiem
Ņujorka tikai vienreiz bez KP ir vinnējusi

  +1 [+] [-]

, 2017-12-03 10:20, pirms 7 gadiem
Tad jau nespelees