Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA soda Sanantonio "Spurs" par līderu neiesaistīšanu spēlē pret "Heat"

Rolands Eliņš

NBA soda Sanantonio "Spurs" par līderu neiesaistīšanu spēlē pret "Heat"
Gregs Popovičs nekautrējas pieņemt savai komandai labvēlīgus lēmumus, pat ja tas nepatīk visai pārējai pasaulei
Foto: AFP/ Scanpix

Nacionalās basketbola asociācijas vadības pasludinājusi spriedumu par "Spurs" trenera Grega Popoviča rīcību, kurš izvēlējās mačā pret Miami "Heat" nepieteikt četrus vadošos spēlētējus. Līga nolēmusi sodīt "Spurs" organizāciju ar 250 000 dolāru lielu soda naudu.

Sanantonio "Spurs" un Miami "Heat" mačs līdzjutēju vidū bija izraisījis pamatīgu ažiotāžu, jo abas komandas šobrīd pamatoti tiek uzskatītas par spēcīgākajām komandām līgā. Mačs gan izvērtās pavisam citādāks kā gaidīts, jo "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs izvēlējās atpūtināt četrus komandas līderus (Dankanu, Pārkeru, Džinobili, Grīnu). Par šo lēmumu NBA vadība nolēma "Spurs" organizāciju sodīt ar soda naudu 250 000 dolāru apmērā.

"Sanantonio izvēlējās neiesaistīt spēlē četrus savus vadošos spēlētājus, kas bija "Spurs" regulārās sezonas vienīgā spēle Miami šajā sezonā," skan NBA komisāra Deivida Sterna oficiālajā paziņojumā. "Klubs šo rīcību veica, priekšlaicīgi neinformējot pretiniekus, medijus vai līgas vadību. Ņemot vērā šos apstākļus, esmu nolēmis, ka "Spurs" izrādījusi necieņu gan līgai, gan tās līdjzutējiem."

Paredzams, ka šis Deivida Sterna lēmums izraisīs plašas diskusijas NBA līdjzutēju vidū, jo viņa pašreizējais skaidrojums ir diezgan baltiem diegiem šūts. Galu galā, Gregs Popovičs nevienu NBA reglamenta punktu nav pārkāpis un, formāli ņemot, šobrīd tiek sodīts subjektīvu apsvērumu dēļ.

Jāatceras arī, ka Gregs Popovičs līdzīgi izrīkojās arī pagājušajā sezonā, regulējot savas komandas līderu nospēlēto minūšu un spēļu skaitu, taču toreiz nekādas sankcijas nesekoja, līdz ar to vienīgais skaidrojums šādai līgas reakcijai ir apstāklis, ka spēle pret "Heat" tika translēta nacionālajā televīzijā.

Turklāt NBA apskatnieki arī norāda, ka gaidītais "Heat" un "Spurs" duelis gluži vienkārši nevarēja izvērsties par līdzīgu un sasprintu cīņu, jo tobrīd "Spurs" jau bija aizvadījusi trīs izbraukuma spēles četrās dienas, kamēr "Heat" kalendārā bija tukšums un viņi nenoliedzami bija labāk atpūtušies.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +9 [+] [-]

, 2012-12-01 02:09, pirms 12 gadiem
šis bija brutāli stulbs lēmums, bet nauda paliek nauda...

 +15 [+] [-]

, 2012-12-01 02:13, pirms 12 gadiem
un,ja SAS uzvilktu Heat'u (kas nemaz nebij tik tālu) ,tad ar sodītu?
Pastulbs lēmums,Stern!

 +13 [+] [-]

, 2012-12-01 02:43, pirms 12 gadiem
Nožēlojami... Brīnīšos, ja par šito netiks sacelta liela jezga un Spurs neiesniegs protestu šim lēmumam! Treneris vada komandu un dara, kā grib. Kāds sakars līgai? Sūdabrālis Sterns gan jau pakāsa kādu dolāru, ko iestūķēt sev kabatā...

  +7 [+] [-]

, 2012-12-01 02:57, pirms 12 gadiem
Basketbolam nesekoju, bet man, protams, ir savs viedoklis: Sterns nav Eklstons Nr.2?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-12-01 08:15, pirms 12 gadiem
Sagaidāms sods un no vienas puses pat pareizs. Ja Popovičs būtu visus atstājis uz soliņa, tad neviens neko nebūtu iebildis, bet šajā gadījumā tas izskatījās viennozīmīgi pēc signāla, ka Spurs atdod spēli (lai arī beigās nocīnījās ar rezervistiem līdz pēdējam brīdim) un tas, protams, bojā līgas tēlu. Kā arī tas parāda necieņu pret skatītāju, kas bieži vien maksa naudu, lai redzētu šīs zvaigznes nevis tieši kaut kādu konkrētu komandu. Tas būtu tā pat kā, ja KHL komandas uz Rīgu brauktu ar otro sastāvu, jo Dinamo ir švaks, atsājot mājās Ovečkinus, Malkinus, Bekstrēmus, brīdi, kad cilvēki jau ir iegādājušies biļetes, lai redzētu šīs zvaigznes dzīvajā.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-01 08:16, pirms 12 gadiem
Kas butu ja Spurs butu vinejusi to speli? WTF "priekšlaicīgi neinformējot pretiniekus" kur tik stulbi var but... wtf nav nekads punkts parkapts bet dod sodos tapec ka ir komandas lideri atpusas.. bet kas notiek ja bench speletejus nelaiz laukuma ari sods?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 09:02, pirms 12 gadiem
Ulrihs rakstīja: Sagaidāms sods un no vienas puses pat pareizs. Ja Popovičs būtu visus atstājis uz soliņa, tad neviens neko nebūtu iebildis, bet šajā gadījumā tas izskatījās viennozīmīgi pēc signāla, ka Spurs atdod spēli (lai arī beigās nocīnījās ar rezervistiem līdz pēdējam brīdim) un tas, protams, bojā līgas tēlu. Kā arī tas parāda necieņu pret skatītāju, kas bieži vien maksa naudu, lai redzētu šīs zvaigznes nevis tieši kaut kādu konkrētu komandu. Tas būtu tā pat kā, ja KHL komandas uz Rīgu brauktu ar otro sastāvu, jo Dinamo ir švaks, atsājot mājās Ovečkinus, Malkinus, Bekstrēmus, brīdi, kad cilvēki jau ir iegādājušies biļetes, lai redzētu šīs zvaigznes dzīvajā.
Pareizs salīdzinājums. Bet vienalga to vajag regulēt kaut kā tiesiski.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-01 09:07, pirms 12 gadiem
Ulrihs rakstīja: Sagaidāms sods un no vienas puses pat pareizs. Ja Popovičs būtu visus atstājis uz soliņa, tad neviens neko nebūtu iebildis, bet šajā gadījumā tas izskatījās viennozīmīgi pēc signāla, ka Spurs atdod spēli (lai arī beigās nocīnījās ar rezervistiem līdz pēdējam brīdim) un tas, protams, bojā līgas tēlu. Kā arī tas parāda necieņu pret skatītāju, kas bieži vien maksa naudu, lai redzētu šīs zvaigznes nevis tieši kaut kādu konkrētu komandu. Tas būtu tā pat kā, ja KHL komandas uz Rīgu brauktu ar otro sastāvu, jo Dinamo ir švaks, atsājot mājās Ovečkinus, Malkinus, Bekstrēmus, brīdi, kad cilvēki jau ir iegādājušies biļetes, lai redzētu šīs zvaigznes dzīvajā.
Un Tu neiebilstu, ja Malkins, Ovečkins visu spēli nosēdētu uz soliņa? nezinu, man šķiet, ka tas ir tas pats, kas nebraukt vispār. Nepiekrītu Tev. Tas ir basketbols, manuprāt, sports, nevis teātris, kur katrā spēlē jāpiedalās VISIEM spēlētājiem. Tam ir domāts treneris, kurš redz, kas notiek komandas iekšienē un pieņem komandai un spēlētājiem pareizākos lēmumus. Un neteiktu, ka spēle nebija skatāma arī bez līderiem..

  +3 [+] [-]

, 2012-12-01 09:16, pirms 12 gadiem
ja, Spurs iesaista advokātus un bīda ģēlas uz tiesu tad viņi prāvu uzvarētu dēļ tā, ka nav tāda atruna, kurā obligāti jāsūta laukumā līderi. Pilnīgs sviests. Fani? Sakārtojat noteikumus tad nebūs šādu atgadījumu, bet tad jau atkal tiek ierobežota trenera brīvā griba un tas galīgi neiet kopā ar ASV slavināto demokrātijas principiem.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 09:57, pirms 12 gadiem
sviests,Sterns izdomājis pats savus noteikumus,ieejiet NBA mājas lapā, paņemiet jebkuras spēles box score un pie jebkuras komandas sastāva spēles statistikas redzēsiet vismaz divus spēlētājus,kas nav spēlējuši un iemesls uzrakstīts Coach's Decision,kas ta tie pa dubultajiem standartiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 10:18, pirms 12 gadiem
kabijs rakstīja: Un Tu neiebilstu, ja Malkins, Ovečkins visu spēli nosēdētu uz soliņa? nezinu, man šķiet, ka tas ir tas pats, kas nebraukt vispār. Nepiekrītu Tev. Tas ir basketbols, manuprāt, sports, nevis teātris, kur katrā spēlē jāpiedalās VISIEM spēlētājiem. Tam ir domāts treneris, kurš redz, kas notiek komandas iekšienē un pieņem komandai un spēlētājiem pareizākos lēmumus. Un neteiktu, ka spēle nebija skatāma arī bez līderiem..
Nu redz šādā gadījumā man kā skatītājam un vēl vairāk līgai nebūtu ko teikt, jo taktikas, spēlētājus dotajā brīdī izvēlas treneris. Bez tam skatītāji nezin notiekošo komandas iekšienē vai ir kāds konflikts ar treneri, vai viņš neredz spēlētājam vietu sastāvā savu prioritāšu dēļ, vai arī spēlētājam ir kāda trauma par kuru patreiz mēdiji neziņo. Šeit Popovičs pārāk atklāti rīkojas, vajadzēja būt nedaudz diplomātiskākam un viltīgākam, kaut gan dotajā situācija te ir vairāk "vētra ūdens glāzē", jo ir skaidrs, ka šis sods neko nemainīs Popovičam un pēc būtības tas ir tikai PR gājiens par kuru nestresos ne Spurs, ne Popovičs pats.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 10:38, pirms 12 gadiem
Pilnīgi neloģiski Sterns izdarījs. nevienā punktā nav raxtīts,ka jāspēlē līderierm katrā spēlē. katrs treneris izvēlas spēlētājus uz noyeikto spēli..
un tad ,lai Sterns arī pats nosaka, kuri spēlētāji kastrā komandā ir līderi, lai pārējie klubi arī nedabū sodu par "līderu" neiesaistīšanu spēlē

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 10:43, pirms 12 gadiem
Blin ..nedod Dievs tagad kāda komanda sezonas beigās atpūtinās līderus pleioffiem! Uzreiz būs jāliek tāds pats sods!

Un tagad gaidu Sterna protokolu ar vadlīnijām cik kuriem spēlētājiem tad būtu jāspēlē, lai kmandas būtu drošs, ka nepārkāpj kādus Sterna paurī izdomātus noteikumus!

p.s. Pastulbs cilvēks tas āksts ir

  -2 [+] [-]

, 2012-12-01 10:45, pirms 12 gadiem
Pelnīts sods!!

Ja es ietu uz Heat vs. Spurs maču tad protams, ka es gribu redzēt laukumā Parkeru, Ginobli un Dankanu. Ir saprotams, ka šie spēlētāji nav pirmā svaiguma, taču var arī atpūtināt pa vienam vai diviem nevis uzreiz novākt nost četrus pamatsastāva spēlētājus.

NBA 1ā vietā ir šovs un tikai tad basketbols. Lai arī Spurs nospēlēja ļoti labi, nebija to skaisto Parkera un Manu epizožu, tā nebija tā spurs komanda kas man patīk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 11:02, pirms 12 gadiem
pirms kādu sodīt mazais krāniņš sterns varēja labāk padomāt lai sastādītu normālu kalendāru.3 izbraukuma spēles 4 dienās.tas jau vien ir traki,bet cik saprotu,tad tas Spurs ir tikai sākums,un būs vēl trakāk.kaut gan visiem līgā ir līdzīgs kalendārs,un spēlētāji ir baigie monstri arī fiziskajā sagatavotībā,tas tomēr ir par traku.tāpēc sterns lai nebrīnās,ka spēlētāji pēc šādām slodzēm dabū traumas un pēc tam sezonu nespēlē.par šādām lietām vajadzētu domāt nevis par to,kā sodīt treneri par to,ka viņš nekādu pārkāpumu nav izdarījis.sīkais krāniņš domā tikai par naudu,spēlētāju veselība viņam pie kājas,to šī epizode spilgti parāda

  +3 [+] [-]

, 2012-12-01 11:06, pirms 12 gadiem
Richels rakstīja: Pelnīts sods!!

Ja es ietu uz Heat vs. Spurs maču tad protams, ka es gribu redzēt laukumā Parkeru, Ginobli un Dankanu. Ir saprotams, ka šie spēlētāji nav pirmā svaiguma, taču var arī atpūtināt pa vienam vai diviem nevis uzreiz novākt nost četrus pamatsastāva spēlētājus.

NBA 1ā vietā ir šovs un tikai tad basketbols. Lai arī Spurs nospēlēja ļoti labi, nebija to skaisto Parkera un Manu epizožu, tā nebija tā spurs komanda kas man patīk!
KāpēcMiami Heat netika sodīta ar 250 000 dolāru sodu 2 sezonas atpakaļ par Lebrona un Boša taupīšanu šajā spēlē piemēram? Tikai tāpēc , ka tās jau ir sezonas beigas? Kur tad ir reglaments, kas atļauj taupīties sezonas beigās, un neatļauj sezonas sākumā?
SPĒLE: Miami Heat vs. Toronto Raptors - Box Score -...

  +5 [+] [-]

, 2012-12-01 11:17, pirms 12 gadiem
Un vispār - ir SIMTIEM piemēru kur komandas atpūtina savus līderus! Tikai tas notiek sezonas beigās! UN? Kur ir atškīrība? sezonas beigās fani nav pelnījuši redzēt līderus, ja jau Sternu tik ļoti satrauc līgas reputācija?

Ceru ka Spurs izvazās to cūci pa tiesu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-01 11:57, pirms 12 gadiem
oscarsq rakstīja: KāpēcMiami Heat netika sodīta ar 250 000 dolāru sodu 2 sezonas atpakaļ par Lebrona un Boša taupīšanu šajā spēlē piemēram? Tikai tāpēc , ka tās jau ir sezonas beigas? Kur tad ir reglaments, kas atļauj taupīties sezonas beigās, un neatļauj sezonas sākumā?
SPĒLE: http://espn.go.com/nba/boxscore?gameId=310413028
Nu bet Heat taču nepaziņoja par to, ka viņi turēs malā abus. Tāpēc jau saku, ka Popovičam vajadzēja rīkoties diplomātiskāk un viltīgāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-12-01 12:22, pirms 12 gadiem
teetislaacis rakstīja: pirms kādu sodīt mazais krāniņš sterns varēja labāk padomāt lai sastādītu normālu kalendāru.3 izbraukuma spēles 4 dienās.tas jau vien ir traki,bet cik saprotu,tad tas Spurs ir tikai sākums,un būs vēl trakāk.kaut gan visiem līgā ir līdzīgs kalendārs,un spēlētāji ir baigie monstri arī fiziskajā sagatavotībā,tas tomēr ir par traku.tāpēc sterns lai nebrīnās,ka spēlētāji pēc šādām slodzēm dabū traumas un pēc tam sezonu nespēlē.par šādām lietām vajadzētu domāt nevis par to,kā sodīt treneri par to,ka viņš nekādu pārkāpumu nav izdarījis.sīkais krāniņš domā tikai par naudu,spēlētāju veselība viņam pie kājas,to šī epizode spilgti parāda
NBA spēle ir produkts, kas tiek pārdots televīzijai un tālāk faniem!
Ja reitingi nav tik labi, tad televīzija nevar nopelnīt pietiekami uz reklāmas laika pārošanu! Spēlētājiem un treneriem ir jāsaprot, kas tas ko Sterns dara, viņš cenšas viņiem palīdzēt nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas! Ja nebūtu Sterna, tad šie top basketbolisti vēl aizvien spēlētu par kapeikām. Sterns ir radijis ļoti dārgu un pieprasītu produktu par kuru cilvēki maksā nenormāli lielu naudu, kā arī spēlētāji un cilvēki ap nba ppateicoties Sternam var tik daudz pelnīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-12-01 12:35, pirms 12 gadiem
oscarsq rakstīja: KāpēcMiami Heat netika sodīta ar 250 000 dolāru sodu 2 sezonas atpakaļ par Lebrona un Boša taupīšanu šajā spēlē piemēram? Tikai tāpēc , ka tās jau ir sezonas beigas? Kur tad ir reglaments, kas atļauj taupīties sezonas beigās, un neatļauj sezonas sākumā?
SPĒLE: http://espn.go.com/nba/boxscore?gameId=310413028
Pacenties saprast no šāda skatu punkta - Ja Tu jau laikus zini kad viesu komandā kāds spēlētājs, ko vēlies redzēt tad tu to biļeti uz spēli nemaz nepērc! Ja tu esi samaksājis 200$ par spēles noskatīšanos, aizej uz spēli un tikai tad uzzini kad 4!! komandas vadošie spēlētāji nespēlē un Tev ir jāskatās uz rezervistiem!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 13:01, pirms 12 gadiem
Richels rakstīja: NBA spēle ir produkts, kas tiek pārdots televīzijai un tālāk faniem!
Ja reitingi nav tik labi, tad televīzija nevar nopelnīt pietiekami uz reklāmas laika pārošanu! Spēlētājiem un treneriem ir jāsaprot, kas tas ko Sterns dara, viņš cenšas viņiem palīdzēt nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas! Ja nebūtu Sterna, tad šie top basketbolisti vēl aizvien spēlētu par kapeikām. Sterns ir radijis ļoti dārgu un pieprasītu produktu par kuru cilvēki maksā nenormāli lielu naudu, kā arī spēlētāji un cilvēki ap nba ppateicoties Sternam var tik daudz pelnīt.
PIEKRĪTU TAM KO TU RAKSTI,BET STERNAM IR JĀDOMĀ ARĪ PAR NORMĀLU KALENDĀRU UN SPĒLĒTĀJU VESELĪBĀM,JO KĀDA JĒGA NO LIELIEM REKLĀMAS LĪGUMIEM,JA LĪGAS ZVAIGZNES NETUROT TEMPU BIEŽI SATRAUMĒJAS UN VIENALGA NESPĒLĒ.MANI,PIEMĒRAM,TRACINA,KA ROUZS TAGAD NESPĒLĒ UN VĒL KĀDU LAIKU NESPĒLĒS.NESAKU,KA TIKAI KALENDĀRS VAINĪGS,BET NOTEIKTI IEMESLS KĀPĒC ROUZS TAGAD NESPĒLĒ UN NEKAD VAIRS NEBŪS TĀDS KĀ BIJA,IR TAS,KA SLODZES IR NENORMĀLAS,UN PAT SUPERATLĒTIEM(NAV DOMĀTS TIKAI SPĒKS)KĀ ROUZS NAV VIEGLI TO ILGI IZTURĒT.LŪK ARĪ REZULTĀTS:VIENU GADU MVP,PĒC TAM TRAUMA,UN GADU NESPĒLĒ

     [+] [-]

, 2012-12-01 13:28, pirms 12 gadiem
Richels rakstīja: Pacenties saprast no šāda skatu punkta - Ja Tu jau laikus zini kad viesu komandā kāds spēlētājs, ko vēlies redzēt tad tu to biļeti uz spēli nemaz nepērc! Ja tu esi samaksājis 200$ par spēles noskatīšanos, aizej uz spēli un tikai tad uzzini kad 4!! komandas vadošie spēlētāji nespēlē un Tev ir jāskatās uz rezervistiem!
tu tiešām domā, ka Heat u.c. komandas IEPRIEKŠ laikus visiem izziņo, ka šajā spēlēs atpūtinās savus līderus? Tak protams ka nē! Iespējams, un tikai IESPĒJAMS viņi pāris diena iepriekš līgas birojam ka tas un tas nespēlēs (un arī par to smagi šaubos), bet fani par to tak nekad neuzzina! Tu tiešām domā, ka kāds taisa baigās kampaņas lai informētu fanus, ka tajā pēlē nespēlēs tas un tas?

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 13:31, pirms 12 gadiem
Richels rakstīja: Pacenties saprast no šāda skatu punkta - Ja Tu jau laikus zini kad viesu komandā kāds spēlētājs, ko vēlies redzēt tad tu to biļeti uz spēli nemaz nepērc! Ja tu esi samaksājis 200$ par spēles noskatīšanos, aizej uz spēli un tikai tad uzzini kad 4!! komandas vadošie spēlētāji nespēlē un Tev ir jāskatās uz rezervistiem!
par naudu es tev piekrītu! Sterns no NBA ir uztaisījis labu produktu, kas nes naudu visiem - gan īpašniekiem gan spēlētājiem! Bet izskatās ka dzēkam panākumi ir galvā sakāpuši! Ja reiz sodi tad ieturi konsekvenci! Tad sodīt vajag arī komandas kas regulari izdoma visadu iemeslus kapec lideri nevar spelet ;lai vareetu tankot un dabuut labaaku drafta izveeli (vairak zaudejumu dabuut - ta jau ir konkreta necienja pret speeli)! Sodiit vajag arii komandas kas sezonas beigas atpuutina liderus pleioffiem (neredzu atshjiriibu starp sezonas sakumu un beigaam)! Utt utt! Šis ir nelogīsks lēmums un Sterns par too vēl norausies!

  -2 [+] [-]

, 2012-12-01 13:35, pirms 12 gadiem
teetislaacis rakstīja: PIEKRĪTU TAM KO TU RAKSTI,BET STERNAM IR JĀDOMĀ ARĪ PAR NORMĀLU KALENDĀRU UN SPĒLĒTĀJU VESELĪBĀM,JO KĀDA JĒGA NO LIELIEM REKLĀMAS LĪGUMIEM,JA LĪGAS ZVAIGZNES NETUROT TEMPU BIEŽI SATRAUMĒJAS UN VIENALGA NESPĒLĒ.MANI,PIEMĒRAM,TRACINA,KA ROUZS TAGAD NESPĒLĒ UN VĒL KĀDU LAIKU NESPĒLĒS.NESAKU,KA TIKAI KALENDĀRS VAINĪGS,BET NOTEIKTI IEMESLS KĀPĒC ROUZS TAGAD NESPĒLĒ UN NEKAD VAIRS NEBŪS TĀDS KĀ BIJA,IR TAS,KA SLODZES IR NENORMĀLAS,UN PAT SUPERATLĒTIEM(NAV DOMĀTS TIKAI SPĒKS)KĀ ROUZS NAV VIEGLI TO ILGI IZTURĒT.LŪK ARĪ REZULTĀTS:VIENU GADU MVP,PĒC TAM TRAUMA,UN GADU NESPĒLĒ
Protams, ja komandā ir viens spēlētājs kuru nodzen kā zirgu tad ir saprotams, ka ir jādod atpūta.

Neviens neko nebūtu teicis, ja atpūstos tikai divi no tiem četrim džekiem. Bet ja tu nekaunīgi nevienu nebrīdinot nosēdini 4 pamatsastāvu džekus tā ir necieņa pret pretinieku komandu, skatītājiem, sponsoriem un investoriem. Gribi 20 milj sezonā, tad spēlē un nečīksti!!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 15:00, pirms 12 gadiem
CiCinSH rakstīja: un,ja SAS uzvilktu Heat'u (kas nemaz nebij tik tālu) ,tad ar sodītu?
Pastulbs lēmums,Stern!
Tur jau tā lieta,praktiski tak bija uzvara rokās.Vienkārši neveiksmīgas kļūdas un epizodes liedza uzvaru izcīnīt.
Ne Spurs piedzīvoja sagrāvi,ne apkaunojumu.Galīgi garām sods!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 15:18, pirms 12 gadiem
Richels rakstīja: Protams, ja komandā ir viens spēlētājs kuru nodzen kā zirgu tad ir saprotams, ka ir jādod atpūta.

Neviens neko nebūtu teicis, ja atpūstos tikai divi no tiem četrim džekiem. Bet ja tu nekaunīgi nevienu nebrīdinot nosēdini 4 pamatsastāvu džekus tā ir necieņa pret pretinieku komandu, skatītājiem, sponsoriem un investoriem. Gribi 20 milj sezonā, tad spēlē un nečīksti!!
Pag tad tomēr ir kautāda nerakstītā robeža par kuru neviens nezin cik daudz spēlētājus var atpūtināt?

     [+] [-]

, 2012-12-01 19:30, pirms 12 gadiem
stulbs lēmums, kas noteikti nenāks par labu līgai. treneris var darīt kā uzskata par labāku komandai - viņi cīnās par ko vairāk, kā tikai par uzvaru 1 reg spēlē pret esošajiem čempioniem. Šis lēmums tikai parāda, ka NBA iet nepareizajā virzienā, attālinoties no sporta un tuvojoties šovam... UN protams galvenais dzinulis ir nauda!

     [+] [-]

, 2012-12-01 19:36, pirms 12 gadiem
Cik saprotu, tad nākamos sodīs Warriors?

     [+] [-]

, 2012-12-02 04:27, pirms 12 gadiem
Šuriks tribīnēs sēž un lasa avīzi rakstīja: Cik saprotu, tad nākamos sodīs Warriors?
Ja, jo Biedrinu nelaiz daudz laukumaa Es uzrakstu vestuli nba vadibai kapec so nelaiz laukuma, sie neko neatbild... laikam par faniem pohuj.... Nesaprotu kapec vini ta uztraucas par Spurs lideriem... Ja sie nespele, bus citi kas spele kur problema?