Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Svifts nespēlēs mēnesi

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sietlas ''SuperSonics'' centra spēlētājs Roberts Svifts ceļgala savainojuma dēļ izlaidīs aptuveni vienu mēnesi.

Sviftam ir problēmas ar ceļgala cīpslām, kuras ir iekaisušas, kā arī viņam ir savanota pēda. Abi šie savainojumi ir visai nopietni, kā rezultātā Svifts nespēs palīdzēt komandai apveni vienu mēnesi.

Sviftam jau iepriekš bija problēmas savā labajā ceļgalā, kā rezultātā viņš šosezon no 16 mačiem laukumā izgājis tikai piecās spēlēs. Nākamās divas nedēļas spēlētājs pat netrenēsies, bet tad centīsies atgūt formu, lai atgrieztos komandas sastāvā.

''Domāju, ka pēdas savainojums ir nedaudz nopietnāks nekā problēmas ar ceļgalu. Viņš izlaidīs pāris nedēļas, pie tam - divas nedēļas bez treniņiem. Pēc visa šī viņam būs jāpieliek milzīgas pūles, lai atgrieztos savā sportiskajā formā,'' sacīja ''Sonics'' treneris Pīters Karlisimo.

Šīs sezonas piecās aizvadītajās spēlēs Svifts vidēji mačā guvis 1,6 punktus un izcīnījis trīs atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Seattle Times
Foto: AP


, 2007-12-01 14:58, pirms 17 gadiem
Ieprēkšāja sezonā šis spēlētāji acīmredzami progresēja! Tagad, kad Kolinsons uz pāris spēlēm, nespēlēs jo arī traumēts, tas, kas tad viņiem garajā galā paliek?
Francūzis Johans Petro, Kriss Vilkoks, Senē....?
, 2007-12-01 14:59, pirms 17 gadiem
nelaimes putns!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-01 15:28, pirms 17 gadiem
Pa kuru laiku viņš ir paspējis notetovēt rokas un uzdaudzēt matus? :O
, 2007-12-01 16:21, pirms 17 gadiem
Cik var saprast tajā bildē, viņš izskatās pēc konkrēta frīka..
Nekas, Andrim&Co būs vieglāk nākamajā spēlē pret Sonics!
, 2007-12-01 16:25, pirms 17 gadiem
Mazliet aplūkoju status: Svifts nespēlē diezko spoži. Tomass izskatās daudz spēcīgāks vilcējs, vidēji 10 bumbas spēlē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA
61

NBA čempionam Porziņģim drīzumā operācija un vasara bez Latvijas izlases

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" pavēstījusi, ka latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim tuvāko dienu laikā tiks veikta operācija un ka viņš šovasar Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs. Tikmēr Latvijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka rītdienas pārbaudes spēlei pret Ēģipti visdrīzāk netiks pieteikts Andrejs Gražulis.
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix

''Timberwolves'' uz četriem gadiem pagarina līgumu ar galveno treneri

ESPN vēsta, ka Rietumu konferences komanda Minesotas ''Timberwolves'' uz četriem gadiem ir pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Krisu Finču, ar kuru 2023./2024. gada sezonā vienība aizspēlējās līdz konferences finālam.
Skotijs Bārnss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
2

270 miljoni piecos gados: Bārnss kļūs par apmaksātāko spēlētāju ''Raptors'' vēsturē

LETA--ESPN. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Toronto "Raptors" parakstīs maksimālo līgumu ar aizsargu Skotiju Bārnsu, kurš kļūs par vislabāk apmaksāto spēlētāju kluba vēsturē, ziņo ESPN.