Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Greindžeram piecu gadu līgums ar "Pacers"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Greindžeram piecu gadu līgums ar "Pacers"
Denijs Greindžers
Foto: nba.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Indiānas ''Pacers'' pagarinājis līgumu uz pieciem gadiem ar savu līderi uzbrucēju Deniju Greindžeru. Līgums noslēgts uz pieciem gadiem, un tiek lēsts, ka tā kopējā summa svārstās no 60 - 64 miljoniem ASV dolāru.

''Esmu ļoti priecīgs, ka mums izdevās pagarināt esošo līgumu,'' sacīja Denijs Greindžers. ''Vēlos pateikties visai ''Pacers'' organizācijai par to. Esmu patīkami satraukts par virzienu, kurā dodas mūsu komanda. Esmu laimīgs, ka man izdosies būt daļai no komandas vēl piecus gadus. Domāju, ka kopīgiem spēkiem mēs varam paveikt kaut ko īpašu.''

''Denijs ir ļoti labs spēlētājs un lielisks jauns vīrietis gan laukumā, gan ārpus tā. Viņš ir ļoti būtiska daļa no mūsu nākotnes. Viņš vienmēr sevi uztur lieliskā sportiskā formā un starpsezonu laikā piestrādā pie savas meistarības un uzlabo to. Viņš ir tāds spēlētājs, ar kuru mēs jūtamies droši un komfortabli, raugoties nākotnes virzienā,'' izteicās ''Pacers'' prezidents leģendārais basketbolists Lerijs Bērds.

2008./2009. gada sezonā 25 gadus vecais Greindžers paspējis aizvadīt vienu spēli, palīdzot savai komandai ar 33 gūtiem punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un trim bloķētiem metieniem.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 15:22, pirms 16 gadiem
jauki

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 15:23, pirms 16 gadiem
Patīk šis spēlētājs,tik spēlē ne labākajā komandā,mans viedoklis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-01 16:41, pirms 16 gadiem
indianai jaiet atkal izskauties laikam ar faniem, lai atkal tiktu uz vilnja