Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA fanu incidenti turpinās ar ''Wizards'' līdzjutēja uzskriešanu laukumā (+video)

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA fanu incidenti turpinās ar ''Wizards'' līdzjutēja uzskriešanu laukumā (+video)
Foto: AFP/Scanpix

Pēdējo nedēļu laikā jau piektais fanu incidents noticis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu laikā. Kāds Vašingtonas ''Wizards'' līdzjutējs trešās ceturtdaļas laikā uzskrēja laukumā, un, palecoties, uzsita pa vairogu. Viņu ātri vien notvēra policija, saslēdzot rokudzelžos. Šim fanam turpmāk liegta iespēja apmeklēt ''Wizards'' mājas spēles.

Kopš NBA spēles var apmeklēt kupls pulks skatītāju, notikuši vairāki incidenti. Filadelfijā kāds fans ar popkornu meta Raselam Vesbrukam, kamēr Bostonā cits ar pudeli vēlējās trāpīt bijušajam ''Celtics'' spēlētājam Kairijam Ērvingam. Ņujorkā kāds līdzjutējs spļāva Treja Janga virzienā, kamēr Jūtā cits fans izteica rasistiskus izteicienus Džā Moranta ģimenes virzienā. Visiem minētajiem līdzjutējiem ir aizliegta došanās uz savas komandas NBA mājas spēlēm.

Vēl viens incidents notika Vašingtonā, kur Dāvja Bertāna ''Wizards'' ar 122:114 pirmās kārtas sērijas ceturtajā spēlē pārspēja Filadelfijas ''76ers''. Trešajā ceturtdaļā trīs minūtes pirms tās beigām kāds ''Wizards'' līdzjutējs ieskrēja laukumā un, palecoties, uzsita pa vairogu. Tas notika brīdī, kad Vašingtona devās uzbrukumā. Līdzjutēju ātri notvēra apsardze, saslēdza rokudzelžos un aizveda no laukuma. Līdzjutējs neizveidoja kontaktu ar kādu no spēlētājiem. ''Monumental Sports'', kura pārvalda ''Wizards'' arēnu, izplatīja paziņojumu, ar kuru aizliedz šim līdzjutējam turpmāk apmeklēt ''Wizards'' mājas spēles, kā arī domā vērsties tiesībsargājošās iestādēs.

''Tu nevari darīt visu, ko vēlies. Šis ir mūsu darbs un mēs to uztveram ļoti nopietni,'' pēc spēles pauda Rasels Vestbruks. ''Šādai uzvedībai basketbolā nav vietas,'' līdzjutēja darbības kritizēja ''Wizards'' līderis Bredlijs Bīls. ''Viņiem nav nekādu baiļu. Likumus nezinu, taču zinu, ka to nedrīkst darīt un bez soda arī palikt nevar. Žēl, ka daži fani ir visu sabojājuši pārējiem atbalstītājiem. Bostonā, Vašingtonā, Filadelfijā, Ņujorkā un Jūtā ir lieliski līdzjutēji. Taču dažiem vajadzētu palikt mājās. Šī domāšana ir barbariska,'' pēdējos incidentus komentēja ''Wizards'' galvenais treneris Skots Brūkss.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2021-06-01 12:16, pirms 3 gadiem
Mums rajona līgā tas ir normāli. Komandas, kas spēlē nākošo spēli, mierīgi iesildās maliņā. Tas nekas ka kādu reizi bumba uzlido laukumā. Tas piederās pie spēles.

Tāpat arī rajona līgā futbolā notiek. Neredzu šeit par ko satraukties.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-01 12:55, pirms 3 gadiem
White lives matter! Melnais būs kaut ko baltajam salauzis.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-01 13:38, pirms 3 gadiem
Tas čalis,kas meta Īrvingam vispār normāli iebraucis auzās.
Menti šim uzlikuši apsūdzību-assault with deadly weapon

     [+] [-]

, 2021-06-01 17:08, pirms 3 gadiem
Diez gan liels debiilisms🙄