Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs un Marejs atzīti par NBA aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem

Agris Suveizda

Dončičs un Marejs atzīti par NBA aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix

LETA. Dalasas "Mavericks" aizsargs Luka Dončičs un Atlantas "Hawks" aizsargs Dežontee Marejs atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs, vēsta NBA.

Dončičs četrās spēlēs vidēji guva 32,5 punktus, izcīnīja 11,0 atlēkušās bumbas un atdeva 9,5 rezultatīvas piespēles, dalasiešiem izcīnot četras uzvaras.

Savukārt Marejs četros mačos izcēlās ar caurmērā 28,3 punktiem, 5,8 atlēkušajām bumbām un 10,3 rezultatīvām piespēlēm, kamēr "Hawks" svinēja trīs uzvaras.

Rietumu konferencē uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Dželens Grīns (Hjūstonas "Rockets"), Lebrons Džeimss (Losandželosas "Lakers") un Viktors Vembanjamā (Sanantonio "Spurs"). Savukārt Austrumos starp labākajiem bija arī Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks"), Tairīzs Halibērtons un Paskāls Siakams (abi - Indiānas "Pacers"), kā arī Kems Tomass (Bruklinas "Nets").

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-04-02 06:46, pirms 4 mēnešiem
Virtulis knapi bildē ielien...maģija?nedomāju...