Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāna komandas biedrs Bīls savainojuma dēļ nespēlēs vismaz divas spēles

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bertāna komandas biedrs Bīls savainojuma dēļ nespēlēs vismaz divas spēles
Bredlijs Bīls. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" komandai vismaz tuvākās divas spēlēs palīdzēt nevarēs Dāvja Bertāna komandas biedra Bredlijs Bīls, kurš iedzīvojies plaukstas locītavas savainojumā.

Vašingtonas "Wizards" sezonu iesāka teicami – bija brīdis, kad Dāvja Bertāna pārstāvētā komanda atradās Austrumu konferences virsotnē, uzvarot 10 no pirmajām 13 spēlēm.

Viss mainījās pēdējo mēnešu laikā. "Wizards" piedzīvoja vairākas zaudējuma sērijas, izkrītot ne tikai no "play-off" zonas, bet arī no "play-in" zonas.

Šobrīd burvji zaudējuši jau piecas spēles pēc kārtas. Naktī uz trešdienu tai jātiekas ar NBA čempioni Milvoki "Bucks", bet naktī uz ceturtdienu tai pretī stāsies Džoels Embīds un Filadelfijas "76ers".

Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija, komandai šajā spēlēs palīdzēt nevarēs tās līderis Bredlijs Bīls, kurš iepriekšējā spēlē pret Memfisas "Grizzlies" iedzīvojies plaukstas locītavas savainojumā. Pagaidām nav precīzas informācijas, vai Bīls izlaidīs tikai šīs divas spēles.

Bīls šosezon vidēji atzīmējies ar 23,2 punktiem, izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas un atdevis 6,6 rezultatīvas piespēles. Aizvadītajā sezonā viņš bija otrs rezultatīvākais spēlētājs, vidēji gūstot 31,3 punktu.

     [+] [-]

, 2022-02-01 09:07, pirms 3 gadiem
Varbūt Dāvim kāda minūte tagad sanāks?
Ja nopietni, tad gaidu jaunumus par Dāvi. Tiešām nav mums žurnālistu, kas varētu kaut ar aģentu parunāt?

     [+] [-]

, 2022-02-01 10:08, pirms 3 gadiem
backstab rakstīja: Varbūt Dāvim kāda minūte tagad sanāks?
Ja nopietni, tad gaidu jaunumus par Dāvi. Tiešām nav mums žurnālistu, kas varētu kaut ar aģentu parunāt?
Lauva teica, ka ar žurnālistiem nerunās

     [+] [-]

, 2022-02-01 10:31, pirms 3 gadiem
Ragazzi rakstīja: Lauva teica, ka ar žurnālistiem nerunās
Lauva jau nu būtu īstais, kuram pajautāt par Bertānu

     [+] [-]

, 2022-02-01 10:44, pirms 3 gadiem
Bīlam švaka sezona. Aizmainīt viņu tagad būstu īstais laiks. Un domāju, ka iespējams tas arī ir iemesls kāpēc viņš nespēlēs līdz 10.februārim. Nav nekādas loģikas viņam spēlēt ar jaunajiem kopā. Domāju, ka vecākos spēlētājus: Bertānu, Bīlu, Dinvidiju un Harelu, mainīs prom tagad.

     [+] [-]

, 2022-02-01 10:55, pirms 3 gadiem
Gan jau Davi aizmainiss.