Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA pastarīšu duelī "Knicks" pārspēj "Lakers"

Rolands Eliņš

NBA pastarīšu duelī "Knicks" pārspēj "Lakers"
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas spēlē Ņujorkas "Knicks" guva desmito uzvaru sezonā, ar 92:80 visnotaļ pārliecinoši pārspējot citu līgas pastarīti Losandželosas "Lakers".

Lai cik dīvains un absurds neizklausītos virsrakstā iekļautais salīdzinājums par divām NBA slavenākajām un bagātākajām komandām, šobrīd tas ir pilnībā precīzs. "Lakers" ieņem priekšpēddējo vietu Rietumu konferencē un no "play-off" zonas atpaliek par 15 uzvarām, bet "Knicks" ir vēl drausmīgākā situācijā, jo atrodas pēdējā vietā Austrumos, turklāt abu komandu gadījumos šosezon nav īsta pamata gaidīt krasus uzlabojumus. Jāpiemin, ka šo spēli arī izņēma no ESPN kanāla tiešraižu saraksta...

Spēles pirmajā ceturtdaļā "Knicks" ieguva izšķirošo pārsvaru (32:19), kuru pamanījās neizlaist arī spēles atlikušajā laikā. Karmelo Entonijs guva 31 punktu un bija pārliecinoši rezultatīvākais komandā, bet "Lakers" sastāvā pa 19 punktiem guva Karloss Būzers un Džordans Klarksons. "Lakers" vairākkārt veica sīkākus izrāvienus, taču komandai gluži vienkārši pietrūka spēka uzbrukumā, lai izmantotu "Knicks" aizsardzības trūkumus. Gala rezultātā "Knicks" uzvarēja ar 92:80, lai arī mača gaitā sasniedza 20 punktu pārsvaru, un var lepoties ar piekto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs.

Savukārt Maiami "Heat" rindās turpina uzplaukt centra spēlētāja Hasana Vaitsaida zvaigzne - šovakar pret "Celtics" viņš guva 20 punktus, savāca deviņas atlēkušās bumbas un trīsreiz bloķēja pretinieku metienu. Vaitsaida sniegums palīdzēja "Heat" uzvarēt ar 83:75, turklāt Maiami spēlēja bez traumētā Dveina Veida. 18 punktus pievienoja Kriss Bošs, bet zaudētāju rindās pa 17 punktiem Taileram Zelleram un Eivrijam Bredlijam.

NBA spēļu rezultāti, 1. februāris

KomandasRez.Rezultatīvākie
Celtics-Heat75:83Bredlijs 17 Vaitsaids 20
Knicks-Lakers92:80Entonijs 31 Būzers 19

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-02-01 23:53, pirms 9 gadiem
brexels rakstīja: Nesaprotu New York komandu!tadi speletaji bet pedeja vieta.
kas tad tur ir? Pārmaksātie, kuriem nav motivācijas kapāt.

  +2 [+] [-]

, 2015-02-01 23:54, pirms 9 gadiem
Es negribu neko teikt, bet LA antifan, izskatās, ka tev vienreiz dzīvē kkur ir bijusi taisnība un tu to tagad skandini pie katra nba raksta? Vecīt, nu cmon, sāk jau izskatīties nožēlojami!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-02-02 00:03, pirms 9 gadiem
Vispaar jaapiekriit par to Heat situaaciju. Es teicu taapat, ka Miami knapi buus PO bildee, bet man pretii breeca, ka Dengs ar Greindzeru mieriigi aizstaas Lebronu, un ka Boss ar Veidu ir nereaalakaas superzvaigznes, kas pat vareetu aizvest komandu liidz FINAALAM (jaa, es taadus tekstus dzirdeeju). Vienkaarsi kauns, ka taadi purni sheit ir un meegjina kaut ko komenteet.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-02 00:24, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Bet ko es varu padarīt, ja viņi katru pārdienu par to atgādina? (iedomājies tik- atnāktu jauns jūzeris un nezinātu patiesību )Un tikai pasaki, ka viņi nav tādā pašā bedrē, kā LOL. Un es pat atļaušos teikt, ka lielākā, jo līgums ar Bošu ir vēl ilgu laiku. Nedaudz sāk atgādināt Amare2, jo no viņa nevarēs atkratīties (varbūt vienīgi pēdējā gadā).
Vismaz viņiem ir talanti, kas spēj un grib spēlēt. Vaitsaids sāk plosīties, utt. Kkāda nākotne ir, un Bošu es domāju var iemainīt par kko vēl. Ir tā, ka Lakers ir dauņu bars ar Hillu un Linu priekšgalā. Hils vispār rastaman baigais, čiliņā spēlē bezmazvai, uzbrukumā met pustālos, defā vispār neko vairs nejēdz. Katrā ziņā Heat vismaz ir kkādi spēlētāji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-02 01:11, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kas mainīs to Bošu, ja reāli visi saprot, ka tad tas ir ilgtermiņa plāns ar noteikti ne to pašu labāko spēlētāju. Tiešām nesapratu, kā viņam iedeva to līgumu... Viņš var būt kādas komandas 3. opcija bet sen jau vairs ne pirmā.
Viņš pat pirmajā gadā īstī neatspēlē savu līgumu, bail pat iedomāties, kad viņam būs 35.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-02-02 02:13, pirms 9 gadiem
Cik savādi lasīt šādu virsrakstu. Šosezon NBA ir pārsteigumiem pilns. Jā, nu Heat ar to Boša parakstīšanu ir ieberzušies pēc pilnas programmas un bez Džeimsa šī komanda ir gandrīz tāda pati pastarīte kā Lakers un Knicks. Katrā ziņā, lai ir kā ir, bet vismaz ir uzplaucis Vaitsaids. Interesants spēlētājs un pats labākais, ka ir labāks par Bošu. Labi, tā Heat situācija, ja godīgi mani neuztrauc īpaši, bet uztraukumu rada tas, ka Hovards izlaidīs veselu mēnesi. Tagad Hārdens un co dabūs vēl vairāk papūlēties, lai komanda noturētos savā vietā.

  +2 [+] [-]

, 2015-02-02 07:29, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Par to jau es arī runāju. Stademaiers vismaz pirmo sezonu statu ziņā nospēlēja labi. Bet tad viņam bija kkādi 27 vai kkā tā, nevis 30 kā Bošam.

Heat faniņiem jau varu novēlēt, lai veicās, bet neredzu tur nekādu veiksmes stāstu.
Dankanam stati ir vēl drausmīgāki, labi varbūt 20 stabus bosh nebija pelnijis,bet 15 bija un bosh īsto boshu rādīs play off

  +1 [+] [-]

, 2015-02-02 10:55, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Dankanam stati ir vēl drausmīgāki, labi varbūt 20 stabus bosh nebija pelnijis,bet 15 bija un bosh īsto boshu rādīs play off
Ja tiks!

  +2 [+] [-]

, 2015-02-02 11:07, pirms 9 gadiem
Ko te ņemās par Heat?
Pirmā sezona pēc LBJ arī nevarētu būt baigi veiksmīgā, galvenais, lai atgūst uzvaras garšu mājas spēlēs.
Bet par nākotni...
PAg, par kādu nākotni te ir runa? Heat būtu jākaunās par saviem jaunajiem? Enis, Waitsaids, tas pats Couls..? Ir progresīvs centrs un saspēles vadītājs, vajag tikai maukt un strādāt... tā ir slikta nākotne, tā sapņaini tajā skatoties?
Turklāt Bošs un Veids jau vēl pāris sezonas skaitās heat sastāvā...
No šī brīža skatoties Heat tikai vajag strādāt... materiāls tur ir labs, vēl labāks kā tādā Klīvlendā... ja šamie pēc divām sezonām pazaudēs LBJ vai Lovu jau šajā vasarā
Heat ir čempionu veterāni koamndā, viņi māk šo to arī ārpus laukuma pateikt, tā kā, laba augsne lai audzētu talantu, kas vispār diezgan labi arī parādās...

  -1 [+] [-]

, 2015-02-02 15:35, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Dankanam stati ir vēl drausmīgāki, labi varbūt 20 stabus bosh nebija pelnijis,bet 15 bija un bosh īsto boshu rādīs play off
NBA.com/Stats!/?PlayerID=1495&VsPlayerID=2547&range=2003&range=2014

Dankans ieliek Bošam 4 pamatparametros no 5 , ir vecāks un ar mazāku līgumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja