Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Stumbris pievienojas Itālijas A sērijas klubam "Trieste"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stumbris pievienojas Itālijas A sērijas klubam "Trieste"
Roberts Stumbris. Foto: Pallacanestro Trapani

LETA. Latvijas basketbolists Roberts Stumbris karjeru turpinās Itālijas A sērijas vienībā "Trieste" pēc tā, kā pārtrauca sadarbību ar Itālijas pēc spēka otrās līgas komandu "Trapani", pavēstīja viņa bijušais klubs.

Latvijas basketbolists papildinājis "Trieste" rindas, lai aizstātu savainojumus guvušos spēlētājus Skaileru Spenseru un Džeilenu Hadsonu.

29 gadus vecais Stumbris sezonas ievadā bija bez kluba, bet pirmssezonā viņš piedalījās cita Itālijas kluba Brešas "Germani" treniņos, bet novembrī sekoja pievienošanās "Trapani", kuras rindās latvietis 17 mačos vidēji izcēlies ar 14,5 punktiem un 6,5 atlēkušajām bumbām.

Iepriekšējo sezonu Stumbris pavadīja Polijā, Glivices GTK komandā vidēji mačā gūstot 13,4 punktus un sakrājot sešas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles.

Arī sezonu pirms tam spēka uzbrucējs pabeidza citā Polijas klubā Radomas "HydroTruck", bet uzsāka to Islandes čempionātā Reikjavīkas KR komandā, kur ilgāk neaizkavējās Covid-19 pandēmijas dēļ, jo Islandes meistarsacīkstes tika pārtrauktas.

Pirms tam divas sezonas basketbolists spēlēja Latvijas komandā "VEF Rīga". Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Liepājas, Jūrmalas un Jēkabpils komandas, bet ārzemēs spēlējis Rakveres un Ķēdaiņu vienībās.

Triestes komanda ar bilanci 9-14 Itālijas A sērijas turnīra tabulā ierindojas 12. pozīcijā 16 komandu konkurencē un ir ārpus izslēgšanas spēlēm.

     [+] [-]

, 2023-03-31 13:37, pirms gada
Karjera uz augšu. Tas priecē.

     [+] [-]

, 2023-03-31 13:53, pirms gada
oho, normāli