Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Grafam 18 punkti un zaudējums pret Vecvagaru un Ciprusu

Agris Suveizda

Grafam 18 punkti un zaudējums pret Vecvagaru un Ciprusu
Kaspars Cipruss, parakstot līgumu ar klubu
Foto: kklietkabelis.lt

Šovakar kārtējās spēles aizvadījuši vairāki Latvijas basketbola leģionāri. Baltijas Basketbola līgā Kaspara Vecvagara un Kaspara Ciprusa pārstāvētais "Lietkabelis" ar 74:60 pieveica Raita Grafa un Edgara Čundas pārstāvēto "Valga". Spēles aizvadīja arī Māris Ļaksa, Juris Umbraško un Agnis Čavars.

"Lietkabelis" izcīnīja trešo uzvaru četrās spēlēs un savā apakšgrupā atpaliek tikai no Tartu "Rock", kam ir pieci panākumi piecos mačos. Valgas komandai piecās spēlēs joprojām nav nevienas uzvaras. Uzvarētāju rindās ar deviņiem punktiem nepilnās 13 minūtēs (12:41) izcēlās Kaspars Vecvagars, kurš realizēja visus metienus (trīs divpunktnieki un viens trīspunktnieks), savukārt Kaspars Cipruss 20 minūtēs un septiņās sekundēs guva astoņus punktus.

Cipruss iemeta trīs no četriem divpunktu metieniem, kā arī realizēja abus soda metienus. Ciprusam arī deviņas atlēkušās bumbas, četras kļūdas un 15 efektivitātes punkti, kas bija labākais rādītājs komandā. Pretējā nometnē otrs rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Raitis Grafs. Latviešu centrs laukumā pavadīja 30 minūtes un 24 sekundes, trāpīja septiņus no 15 divpunktu metieniem, realizēja visus četrus soda metienus un tika pie tāda paša efektivitātes rādītāja kā Cipruss.

Edgaram Čundam (28:39) pieci punkti – trīs precīzi soda metienie, divi neprecīzi trīspunktu metieni un tikai viens precīzs divpunktnieks no deviņiem. Čunda izdarīja arī septiņas rezultatīvas piespēles. Citā mačā Igaunijas "Tarvas" piedzīvoja trešo zaudējumu četrās spēlēs – 73:79 pret Tallinas "Kalev". Juris Umbraško laukumā pavadīja 38 ar pusi minūtes, netrāpīja divus divpunktu metienus, realizēja trīs no desmit tālmetieniem un iemeta trīs no četriem soda metieniem. Umbraško arī sešas atlēkušās bumbas.

"Tarvas" rindās laukumā devās arī Māris Ļaksa. Viņš aizvadīja 33 minūtes un 22 sekundes, trāpīja vienu no diviem divpunktu metieniem, tikai vienu no astoņiem tālmetieniem un realizēja pusi no četriem soda metieniem. Zviedrijas čempionātā Sēdertaljes "Kings" ar 86:68 pieveica Stokholmas "Kings". Agnis Čavars uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 17 minūtes, trāpīja vienu no trim tālmetieniem, pārtvēra divas piespēles un pie groziem savāca četras bumbas.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"
European Basketball Main Page - EUROBASKET

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja