Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kambala: "Iespējams, arī nākamsezon spēlēšu Krasnojarskā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kambala: "Iespējams, arī nākamsezon spēlēšu Krasnojarskā"
Kaspars Kambala spēlē pret Rostovu guva 42 punktus
Foto: www.lokomotiv-rostov.ru

"Man patīk Krasnojarskā, te nav paparaci, un, iespējams, ka arī nākamajā sezonā uzvilkšu "Enisey" kreklu," intervijā laikrakstam "Argumenti i fakti" saka latviešu basketbolists Kaspars Kambala, kurš kopā ar Austrumsibīrijas komandu šopavasar iekļuva Krievijas Superlīgas ceturtdaļfinālā.

Cīņā par vietu labāko četriniekā „Eneisey” pretī stājās Krievijas un Eirolīgas čempioni Maskavas CSKA. „Armijnieki” izrādījās pārāki gan savā laukumā, gan Jeņisejas krastos. Kamēr Krievijas čempionātā iestājies pārtraukums, „Enisey” 30. aprīlī pārbaudes spēlē tiksies ar Deivida Blata trenēto Maskavas „Dinamo”.

Kambala salīdzina klubu organizācijas līmeni Krasnojarskā un Eiropā. „Būtisku atšķirību nav. Pat izbraukuma spēlēs dzīvojam labās viesnīcās, turklāt Krievijā ir naudīgākie līgumi. Vienīgais – Eiropā ir spēcīgas sportiskās tradīcija, klubi izveidojuši rīcībspējīgas sistēmas. Piemēram, Spānijā uz treniņu nav jāierodas ar somu, kā šeit. Ģērbtuvē tevi jau sagaida viss nepieciešamais, klubu rīcībā ir labi medicīniskie centri. Nav kā Krievijā jābrauc uz dispanseriem, jāstāv rindās.”

„Kad braucu uz šejieni, domāju, ka Krasnojarska ir liela sādža. Taču viss izrādījās daudz labāk,” turpina Kambala. „Nevaru teikt, ka te ir Eiropas līmenis, taču patīkamā daudz. Patīk ēdināšana vietējos restorānos. Jums ir skaista daba, ar draudzeni bieži staigājam ārpus pilsētas. Un nav paparaci! Piemēram, Latvijā dzeltenā prese ir ļoti attīstīta. Pietiek atbraukt uz pāris dienām, kad mani foto rotā visas avīzes.”

Izmantotie resursi:
sports.ru

Slēpts komentārs: Hose Girtinho
Slēpts komentārs: Chikotilo

  +9 [+] [-]

, 2009-04-30 07:28, pirms 15 gadiem
Tomēr gribētos viņu redzēt spēlējam Eiropā.

  +4 [+] [-]

, 2009-04-30 07:58, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Tomēr gribētos viņu redzēt spēlējam Eiropā.
Piemeram Dinamo M vai Cska

  +6 [+] [-]

, 2009-04-30 09:08, pirms 15 gadiem
Chikotilo rakstīja: Nākamsezon tas sauksies BK Bankrots
Es no tevis šito dzirdu(lasu) jau kādu 10 reizi , mo6 pietiks divām dienām?

     [+] [-]

, 2009-04-30 10:28, pirms 15 gadiem
Enisejas klubam priekš Kambalas vajadzēja būt par atspēriena punktu kam augstākam. Palikt knapi viduvēja līmeņa komandā- tā ir stāvēšana uz vietas. Kaut gan sezonas izskaņā nekāda dižā statistika arī vairs nebija, ar ko palepoties. Lai brauc labāk uz Spāniju.

     [+] [-]

, 2009-04-30 10:49, pirms 15 gadiem
loģiski - kur vairāk maksās, tur spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja