Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Mejerim 17 punkti Eiropas kausā, Miglinieks debitē ar zaudējumu

Rolands Eliņš

Mejerim 17 punkti Eiropas kausā, Miglinieks debitē ar zaudējumu
Mareks Mejeris. Foto: VTB līga

FIBA Eiropas kausā Mareks Mejeris spēlēja svarīgu lomu Krievijas "Parma" uzvarā, kamēr ar mainīgām sekmēm spēlēja Latvijas treneru vadītās Ukrainas komandas.

FIBA Eiropas kausā Mareks Mejeris ar rezultatīvu sniegumu palīdzēja "Parma" ar 93:81 Nīderlandē pieveikt vietējo "Donar Groningen" komandu. Mejeris nospēlēja 25:25 minūtes, kurās ar lielisku precizitāti guva 17 punktus (1p. 6/8, 2p. 4/4, 3p. 1/1). Viņam arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un viena pārtverta bumba, kā arī divas piezīmes. Mejera +/- rādītājs bija plus 17 un viņam bija labākais efektivitātes koeficients komandā (+22).

"Parma" komandai šī bija pirmā spēle un pirmā uzvara Eiropas kausā. Rītdien paredzēta spēle pret citu Nīderlandes komandu "Heros den Bosch". Ceturtā šīs apakšgrupas komanda "Borisfen" no turnīra izstājusies.

Pie uzvaras šodien Eiropas kausā tika arī Ainara Bagatska vadītā Kijevas komanda, kas Bulgārijā ar 61:51 pārspēja Austrijas Kapfenbergas "Bulls" vienību. Bagatska komandai tā ir pirmā uzvara turnīrā pēc zaudējuma "Promotey" vienībai.

Savukārt Ukrainas Superlīgā "Budivelnik" galvenā trenera amatā šodien debitēja Igors Miglinieks, kura vadībā komanda ar 82:90 piekāpās "Odesa" vienībai. Līdz ar to turnīra tabulā "Odesa" apsteidza Miglinieka jauno komandu, kas ar bilanci 6-11 noslīdējusi uz astoto vietu 11 komandu konkurencē.