Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šmits un "Barsa" aptur Madrides "Real" perfekto bilanci, izcīnot uzvaru "El Clasico"

Rolands Eliņš

Šmits un "Barsa" aptur Madrides "Real" perfekto bilanci, izcīnot uzvaru "El Clasico"
Rolands Šmits. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Vairākas spēles Itālijas un Spānijas augstākajās basketbola līgās aizvadījuši Latvijas basketbolisti, no kuriem ar rezultatīvāko sniegumu izcēlās Andrejs Gražulis, savukārt pie lielākā panākuma tika Rolands Šmits, palīdzot "Barcelona" principiālajā spēlē pieveikt Madrides "Real".

Spānijas lielākajā sporta duelī "Barcelona" šovakar ar 87:82 pārspēja Madrides "Real", pateicoties Nikolas Mirotiča 25 gūtajiem punktiem un desmit atlēkušajām bumbām. Rolands Šmits Barsas sastāvā nospēlēja 9:48 minūtes, kurās tika pie diviem punktiem (1p. 2/2, 2p. 0/2), trim atlēkušajām bumbām un arī trim piezīmēm.

Ar šo panākumu "Barcelona" saglabā trešo vietu Spānijas čempionātā (bilance 13-3), kamēr Madridei šodienas mačs lika atvadīties no perfektās bilances sezonas pirmajā pusē. Līdz šim "Real" bija uzvarējusi visās 14 spēlēs Spānijas čempionātā.

Spānijas ACB līgā Rinalds Mālmanis piedalījās "Murcia" uzvarā pār "Monbus Ora" ar 93:76. Mālmanis spēlēja 0:43 minūtes, kurā ar statistikas rādītājiem neatzīmējās. Artūrs Kurucs tikmēr palīdzēja "Baskonia" ar 92:89 pārspēt "Casademont" vienību – Kurucs nospēlēja 5:18 minūtes, kurās netrāpīja nevienu no trim tālmetieniem. Pret viņu noteikumi tika pārkāpti divas reizes, un Kurucs palika ar +/- rādītāju mīnus trīs.

Zaudējums Spānijas līgā tikmēr Artūram Žagaram, kurš gan palika "Joventut" rezervē. Viņa komanda ar 78:95 piekāpās "Burgos".

Itālijas čempionātā Artūra Strautiņa un Ingus Jakoviča pārstāvētā Varēzes "Openjobmetis" ar 79:80 piekāpās "De`Longhi Treviso" vienībai, mača pēdējās 30 sekundēs nenoturot trīs punktu pārsvaru. Jakovičs nospēlēja 13:59 minūtes, kurās guva četrus punktus, visus ar soda metieniem (1p. 4/5, 2p. 0/2, 3p. 0/1). Viņam arī divas atlēkušās bumbas un viena piezīme, kā arī +/- rādītājs mīnus trīs.

Savukārt Strautiņš spēlēja 21:29 minūtes, kurās arī guva četrus punktus (2p. 2/3). Viņam divas atlēkušās bumbas un trīs piezīmes, kā arī +/- rādītājs mīnus 12. Viņu komandas biedrs Luiss Skola 19 punktus, bet rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Tonijs Daglass, kurš gan neizmantoja iespēju beigās izraut komandai uzvaru.

Andrejs Gražulis kopā ar "Pallacanestro" vienību viesos ar 74:84 piekāpās "Pesaro" komandai. Gražulis nospēlēja 22 minūtes, kurās guva astoņus punktus (1p. 3/6, 2p. 1/2, 3p. 1/1). Viņam arī septiņas atlēkušās bumbas un +/- rādītājs mīnus divi.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-27 20:39, pirms 3 gadiem
Rinaldam vajag tomēr meklēt ko citu.. Tas ko visi redzēja kad viņu lika Eirolīgas 5niekā pirms gadiem sāk pazust, 24 gados ir jaspēlē.. Tas pats VEF
Slēpts komentārs: T.G.H.

  +6 [+] [-]

, 2020-12-28 01:11, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Rolandam slikt spele. Varbut vajadzetu pameklet kadu citu Eiroligas klubu? Bez darba vins noteikti nepaliks, kautgan sodien nekas nesanaca. Ne aizsardziba, ne uzbrukums. Es tak teicu, ka si spele bus labaka par pelmena speli. Man vienmer ir taisniba.
Viena neveiksmīgāka spēle un uzreiz citu klubu? Brīdī kad viņš ir izsitis vietu Eiropas top3 komandā un aizvada ļoti pārliecinošu sezonu Eirolīgā. Tu joko vai kā?
Slēpts komentārs: T.G.H.

     [+] [-]

, 2020-12-28 08:49, pirms 3 gadiem
Jakovića fani ,cerams sāk nolaisties uz zemes....