Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vaikulim jauns konkurents Ukrainā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vaikulim jauns konkurents Ukrainā
Terenss Oglsbijs

Ukrainas Superlīgas basketbola klubs ''Mykolaiv'', kurā spēlē Edgars Jeromanovs un Raimonds Vaikulis, noslēdzis līgumu ar amerikāņu aizsargu Terensu Oglsbiju, kuram šī būs pirmā sezona Eiropas basketbolā.

Pagājušajā sezonā 21 gadu vecais Oglsbijs pārstāvēja NCAA līgas komandu Klemsonas ''Tigers''. Laukumā vidējo pavadot 25,8 minūtes, Oglsbijs vidēji katrā spēlē guva 13,2 punktus (tālmetieni - 38,8%), izcīnīja 1,7 atlēkušās bumbas un atdeva 1,8 rezultatīvas piespēles partneriem.

Pēc divām nospēlētām sezonām Klemsonas universitātes sastāvā Oglsbijs, kuram ir kā ASV, tā Norvēģijas pilsonība, šokēja savu ''Tigers'' galveno treneri un līdzjutējus, paziņojot, ka pamet ''tīģerus'', nolīgst sev aģentu un kļūst par profesionālu basketbolistu.

Tā kā Norvēģijā dzimušais Oglsbijs spēlē uzbrūkošā aizsarga pozīcijā, viņam, visticamāk, nāksies dalīt spēles laiku ar latviešu aizsargu Raimondu Vaikuli, kurš arīdzan darbojas 2. numura postenī.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-26 13:40, pirms 15 gadiem
nesaprotu, kāpēc meta mieru universitātei