Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Porziņģim 9 punkti un divi bloki uzvarā pār "Estudiantes"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Porziņģim 9 punkti un divi bloki uzvarā pār "Estudiantes"
Kristaps Porziņģis bloķē pretiniekus Liepājā un Seviļā
Foto: Mārtiņš Sīlis, f64

Kristapa Porziņģa pārstāvētais Seviļas basketbola klubs "Cajasol" otrdien, 24. septembrī, izcīnīja piekto uzvaru pārbaudes spēlēs, savā laukumā pārspējot Madrides "Estudiantes" vienību ar rezultātu 90:74.

Andalūzieši pirmdienas priekšpusdienā atlidoja no pārbaudes spēles Basku zemē, kur pārspēja Daira Bertāna pārstāvēto “Bilbao Basket” vienību (88:81). Otrdienas vakarā komanda aiz slēgtām durvīm aizvadīja treniņspēli pret Madrides “studentiem”.

Kristaps Porziņģis pirmajā ceturtdaļā bloķēja divus viesu metienus, palīdzot andalūziešiem izvirzīties vadībā ar 21:18. Nākamajā desmitminūtē “Cajasol” ielika uzvaras pamatus, pēc 33:17 izrāviena iegūstot deviņpadsmit punktu pārsvaru – 54:35. Maksimālais mājinieku pārsvars sasniedza 22 punktus (59:37). Porziņģis spēli pabeidza ar deviņiem punktiem un trīs izcīnītām bumbām zem groziem.

No 27. līdz 30. septembrim “Cajasol” uzturēsies īsā nometnē Punta Umbrijā. Regulārās sezonas sākums būs 13. oktobrī. Pirmajā kārtā “Bilbao Basket” savā laukumā uzņems “CAI Zaragoza” vienību, “Cajasol” izbraukumā spēlēs pret “Gipuzkoa Basket”, bet “Fuenlabrada” komanda viesosies Mursijā.

Nākamās pārbaudes spēles

25. septembrī “Nymburk” - “Fuenlabrada”
26. septembrī “Cajasol” - “Herbalife Gran Canaria”

Nedēļu pirms regulārās sezonas sākuma Vitorijā notiks ACB līgas Superkausa izspēle. Pusfinālos 4. oktobrī “Real Madrid” spēlēs pret “Bilbao Basket”, bet mājinieki “Laboral Kutxa” mērosies spēkiem ar “FC Barcelona”. Divas dienas vēlāk, 6. oktobrī, “Cajasol” ciemosies Valensijā, kur sacentīsies par vietējo kausu.

Izmantotie resursi:
ACB.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-09-25 14:40, pirms 11 gadiem
Vajadzētu visiem samesties,lai džeks aizbrauc uz H.Oladžuvona privāto treniņnometni.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-25 15:20, pirms 11 gadiem
Lai samainaas ar Bertaanu vietaam un mauc vina vietaa pie Popa un Dankana!A ja nopietni tad,lai progresee eiropaa un ta buus interesanti kura NBA komanda pie vina tiks un ar kuru kaartas nr vins tiks nodrafteets!!

  +1 [+] [-]

, 2013-09-25 16:16, pirms 11 gadiem
Daumants666 rakstīja: Lai samainaas ar Bertaanu vietaam un mauc vina vietaa pie Popa un Dankana!A ja nopietni tad,lai progresee eiropaa un ta buus interesanti kura NBA komanda pie vina tiks un ar kuru kaartas nr vins tiks nodrafteets!!
ja nekas nenoiet greizi, tad spīd pirmā kārta!

  +1 [+] [-]

, 2013-09-25 16:19, pirms 11 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: ja nekas nenoiet greizi, tad spīd pirmā kārta!
Šobrīd jau prognozē 10. -20. vietu

  +1 [+] [-]

, 2013-09-25 16:26, pirms 11 gadiem
5-15 buutu kruta a nav ja izsleegts,ka nereaali progresee nereaalajos tempos un tiek drafteets kaa Nr1!!Pasapnot jau var bet,....Domaaju nr 5 draftaa ir griesti jo eiropietim,lai tiktu drafteetam kaa pirmajam ir jaabuut nu nereaali labam un visdriizaak,ka ar pirmo nr tiks drafteets kaads vieteejais no NCAA jo tur skauti katru speeleetaaju analizee tik skurpulozi un saveejie ir saveejie!NBA skauti jau protams ari pilns eiropas labaakajaas liigaas,bet eiropietis ir eiropietis jaabuut riktiigam tiiradnim....Griesti domaaju nr 5!Jebkuraa gadiijumaa 1 kaarta SUPER.

     [+] [-]

, 2013-09-25 16:29, pirms 11 gadiem
Namejs rakstīja: Šobrīd jau prognozē 10. -20. vietu
Uz nakamo draftu? Kur var redzet prognozes?

     [+] [-]

, 2013-09-25 17:03, pirms 11 gadiem
BK Jekabpils fans rakstīja: Uz nakamo draftu? Kur var redzet prognozes?
Uz aiznākamo. Draftexpress un citur.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-25 17:42, pirms 11 gadiem
Namejs rakstīja: Uz aiznākamo. Draftexpress un citur.
Tu vismaz kādreiz esi spēlējis basketbolu?Izskatās kaTev pat meitene nav,jo ir SC!!

  -1 [+] [-]

, 2013-09-26 11:28, pirms 11 gadiem
Žēl, ka gandrīz visi komentētāji ir anonīmi! Tāpēc arī bieži daudz nekompetentu spriedumu. Protams, ka kometēt var jebkuršs , bet bieži jūtams, ka komentētājiem ar sportu pašiem nav bijis nekāds sakars, ne kā sportistam, ne soģim, trenerim, vai žurnālistam. Arī vienkāršs līdzjutējs var lietpratīgi komentēt, bet tad jābūt zināšanām, arī par mūsu sporta vēsturi.
Sportistus var un savā reizē vajag kritizēt, bet diezgan dīvaini ir apriet vienu, vai otru pazīstamu sportistu, kurš guvis pat starptautisku atzinību. Dažiem jūtams gandrīz vai personīgs naids, piemēram pret Biedriņu, Kambalu, Valteru senioru un Kristapu, tenisistu Gulbi. Reizēm šķiet, ka viens vai otrs kādam atņēmis vismaz brūti. Bieži slaveniem sportistiem piemīt kāds trūkums, raksturi nav vienkārši! Bet, pirmkārt jānovērtē viņu sasniegumi. Gulbis ir pasaules elites spēlētājs un cita mums nav un nezin kad būs. Valdis Valters savā laikā tika atzīt par Eiropas labāko basketbolistu un blakus Helmutam Balderim( arī nebūt ne paipuisītis) ir viena no mūsu sporta spēļu leģendām. Kristaps Valters un Kambala spēlējuši Eiropas elites klubos un daudz devuši Latvijas basketbolam, Biedriņš ,lai arī pēdējā laikā licis vilties, tomēr izsitās līdz NBA. Tā kā pirms '' braukt virsū'' kādam,kurš dzīvē sasniedzis daudz vairāk par pašu zāģētāju, vispirms paskaties spogulī pats uz sevi.