Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vujoševičs: "Dāvis Bertāns nespēlēs vismaz līdz martam"

Vujoševičs: "Dāvis Bertāns nespēlēs vismaz līdz martam"
Dāvis Bertāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Belgradas "Partizan" galvenais treneris Duško Vujoševičs sarunā ar serbu Mondo.rs atzina, ka, lai gan Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna atlabšanas process rit ļoti labi, ātrāk par martu viņu ierindā sagaidīt nevarēs.

Pirms kārtējās Eirolīgas spēles Serbijas čempionvienības "Partizan" treneris Duško Vujoševičs ne tikai komentēja saistībā ar saviem šodienas pretiniekiem "Nanterre", bet arī nedaudz pieskārās savainoto spēlētāju problēmām, tostarp runāja arī par Latvijas uzbrucēju Dāvi Bertānu.

"Atlabšana norit labi. Pirmā prognozes gan liecināja, ka Bertāns būs atpakaļ pēc sešiem mēnešiem, tomēr ņemot vērā, ka NBA tiesības uz Bertānu pieder "Spurs", atlabšanas laiks būs astoņi mēneši," sacīja Vujoševičs.

Pie ceļgala krustenisko saišu plīsuma Latvijas basketbolists tika Serbijas pagājušā čempionāta pēdējā spēlē, laukumu pametot īsi pirms puslaika pārtraukuma. Jūlijā basketbolistam tika veikta operācija ASV, kur viņš Sanantonio "Spurs" uzraudzībā turpināja atgūties no savainojuma.

Izmantotie resursi:
mondo.rs

  +3 [+] [-]

, 2013-10-24 17:16, pirms 11 gadiem
Ka tik viss ir veiksmīgi, vienalga kad atgriežas, martā vai maijā vai augustā, tas pa lielam karjeras kontekstā ir mazsvarīgi.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-24 17:19, pirms 11 gadiem
Cerams,ka traumas nesāks čakarēt karjeru,par to arī vis lielākais uztraukums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja