Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Butjankovs pēc Krievijas atstāšanas pievienojies Itālijas "Reggiana"

Rolands Eliņš

Butjankovs pēc Krievijas atstāšanas pievienojies Itālijas "Reggiana"
Artjoms Butjankovs. Foto: Reggiana BC

Itālijas augstākās līgas basketbola klubs "Reggiana" pavēstījis, ka tā sastāvam pievienosies Artjoms Butjankovs.

"No šodienas komandai pievienojies Artjoms Butjankovs," rakstīts kluba paziņojumā, kurā nav norādīts, vai sadarbība noslēgta līdz sezonas beigām vai uz kādu citu termiņu.

Butjankovs iepriekš spēlēja Krievijas komandā "Samara", kurā pavadīja arī iepriekšējo sezonu, taču šo komandu atstāja pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, tiesa, vēl aizvadot divas spēles Krievijā arī pēc kara sākuma.

"Reggiana" pārstāv arī cits Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš, un šī komanda ar bilanci 12-10 ieņem ceturto vietu Itālijas čempionātā. Nākamā spēle paredzēta 27. martā pret Boloņas "Virtus", kamēr 30. datumā paredzēta spēle FIBA Eiropas kausa pusfinālā pret "Bakken Bears".

Tiek vēstīts, ka "Reggiana" sastāvā savainojumu šobrīd guvis lietuvietis Osvalds Olisevičus un Butjankovs attiecīgi piesaistīts viņa vietā. Olisevičus atgriešanās tiek plānota pēc pusotras nedēļas.

     [+] [-]

, 2022-03-22 18:49, pirms 2 gadiem
Vai tiešām Krievijā tik daudz maksāja, lai šādu soli uz augšu nespertu iepriekš?

     [+] [-]

, 2022-03-22 18:59, pirms 2 gadiem
hantele rakstīja: Vai tiešām Krievijā tik daudz maksāja, lai šādu soli uz augšu nespertu iepriekš?
Kāda tev daļa iet prom tagad, vai velāk. Pilnībā vienalga.

  -1 [+] [-]

, 2022-03-22 19:42, pirms 2 gadiem
hantele rakstīja: Vai tiešām Krievijā tik daudz maksāja, lai šādu soli uz augšu nespertu iepriekš?
Jāsaprot, ka ITA līga nav tik spēcīgā un jaudīga, kā pirms daudziem gadiem, vēl Virtus un Benetton zelta laikos. Tagad tā ir vidēja Eiropas līga ar vidējām algām.

     [+] [-]

, 2022-03-22 21:19, pirms 2 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Jāsaprot, ka ITA līga nav tik spēcīgā un jaudīga, kā pirms daudziem gadiem, vēl Virtus un Benetton zelta laikos. Tagad tā ir vidēja Eiropas līga ar vidējām algām.
Es piekrītu, ka Itālijas līgas spožums ir paputējis, ja salīdzina ar iepriekšējiem gadiem, bet tai pat laikā vienmēr vēl ir arī ambīciju faktors. Kur, cik un uz ko spēlētājs tiecas savā karjerā.
Ņemsim par piemēru šo pievienošanos itāļu klubam, ja Butjankovs tur būs riktīgi kluss un nemanāms, no tā teorētiski varēs izsecināt, ka ar šo gājienu viņš ir pārlecis savai muguras lejasdaļai. Bet tikpat labi, no sportisko sasniegumu viedokļa, ja viņš spēlētu Polijas čempionātā, es to vērtētu augstāk par spēlēšanu Krievijas otrajā līgā paļubomu

     [+] [-]

, 2022-03-22 22:14, pirms 2 gadiem
Nerakstiet par šo vateni vairāk