Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Žagaram pirmais mačs Bundeslīgā, Migliniekam uzvara pār Bagatski

Rolands Eliņš

Žagaram pirmais mačs Bundeslīgā, Migliniekam uzvara pār Bagatski
Artūrs Žagars. Foto: FIBA

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars aizvadījis pirmo maču Vācijas čempionātā, kur gan pats vēl punktus neguva un viņa komanda cieta zaudējumu.

Artūrs Žagars šovakar piedzīvoja debiju Vācijas Bundeslīgā "Lowen" komandas sastāvā. Viņa jaunā komanda ar 92:94 piekāpās "medi", kamēr Žagars nospēlēja deviņas minūtes un punktus neguva, netrāpot savu vienīgo tālmetienu.

Ukrainas Superlīgā savstarpēju maču aizvadīja divu Latvijas treneru vadītās komandas, un Igora Miglinieka "Budivelnyk" ar 90:82 pārspēja Ainara Bagatska trenēto "Kyiv". Pirms šīs spēles abām komandām bija vienāda bilance, bet tagad "Budivelnyk" ar 18-7 ieņem otro vietu līgā, kamēr Bagatska komanda ar 17-7 ir trešajā vietā. Nevienu zaudējumu joprojām nav cietusi "Prometey".

Savukārt desmitajā vietā Ukrainā ir "Odesa", kas šodien ar 76:83 piekāpās "Zaporozhye" komandai. Toms Leimanis Odesas komandas rindās nospēlēja 32 minūtes un guva 12 punktus (1p. 1/2, 2p. 1/5, 3p. 3/5) un savāca piecas atlēkušās bumbas, kamēr Lauris Blaus spēlēja deviņas minūtes un guva trīs punktus (1p. 1/1, 2p. 1/2).

     [+] [-]

, 2022-01-22 15:45, pirms 2 gadiem
Labi, ka #32 vismaz beidzot sācis spēlēt, cerams ka lietas aizies un bez traumām!