Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Marks Gazols turpinās karjeru un spēlēs vienā komandā ar Vecvagaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marks Gazols turpinās karjeru un spēlēs vienā komandā ar Vecvagaru
Marks Gazols. Foto: EPA/Scanpix

Slavenais spāņu centrs Marks Gazols pieņēmis lēmumu turpināt karjeru un pievienosies "Basquet Girona", kurā spēlē arī Kaspars Vecvagars. Gazols ir kluba īpašnieks un prezidents.

"Basquet Girona" spēlē Spānijas otrajā līgā, un sezonas ievads komandai nav pārāk izdevies. 18 komandu konkurencē tā ar divām uzvarām astoņos mačos ieņem vien 14. vietu. Kaspars Vecvagars laukumā vidēji pavadījis 25 minūtes, kurās atzīmējies ar 12,1 punktu un 2,1 atlēkušo bumbu.

Tagad komandai pievienosies 36 gadus vecais Marks Gazols, kurš pēdējos mēnešos apsvēra dažādus variantus, ieskaitot karjeras beigšanu. Centrs izšķīries par lēmumu turpināt spēlēt, pievienojoties Žironas komandai, kurā viņš ir prezidents un arī īpašnieks. Debiju Gazols varētu piedzīvot 3. decembrī.

Karjeru sācis Barselonā, Gazols vēlāk pārcēlās uz Žironas komandu, no kuras devās uz Nacionālo basketbola asociāciju. Ziemeļamerikā pavadot 14 sezonas, Gazols vienu reizi kļuva par čempionu, tika atzīts par labāko spēlētāju aizsardzībā, tika iekļauts sezonas simboliskajā pieciniekā, kā arī trīs reizes piedalījās Zvaigžņu spēlē.

Spānijas izlases rindās Gazols divreiz izcīnījis olimpisko sudrabu, kā arī divreiz kļuvis par pasaules un Eiropas čempionu.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-160116-...

  +1 [+] [-]

, 2021-11-19 17:04, pirms 2 gadiem
cerams smelsies pieredzi.

     [+] [-]

, 2021-11-19 18:09, pirms 2 gadiem
Baigi būs izčākstējuši spāņi no NBA. Spilgtākais laikam tagad paliek Rubio un tas arī nav nekāds jaunais.

     [+] [-]

, 2021-11-19 18:35, pirms 2 gadiem
kino rakstīja: Baigi būs izčākstējuši spāņi no NBA. Spilgtākais laikam tagad paliek Rubio un tas arī nav nekāds jaunais.
Veel jau Ibaka ,Hernangomez, vairs neviens nenaak praataa