Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Peineram 13 punkti pārbaudes mačā

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Peineram 13 punkti pārbaudes mačā
Žanis Peiners
Foto: Renārs Buivids, www.bk.lu.lv

Rezultatīvi Ukrainā turpina spēlēt latviešu aizsargs Žanis Peiners, kurš vakar pirmssezonas pārbaudes spēlē guva 13 punktus, bet Peinera un Agra Galvanovska pārstāvētā Nikolajevas ''Mykolaiv'' ar rezultātu 75:86 piekāpās VTB līgas debitantei ''Krasny Oktyabr''.

Latvijas izlases kandidāts un bijušais ''Latvijas Universitātes'' līderis Žanis Peiners pirmajās divās pārbaudes spēlēs ''Mykolaiv'' sastāvā atzīmējās ar 22 un 20 punktiem, bet trešo pārbaudes cīņu izlaida vēdera vīrusa dēļ. Vakardienas kontrolmačā ar Krievijas klubu ''Krasny Oktyabr'', kas būs ''VEF Rīga'' pretiniece VTB līgas B apakšgrupā, Peiners palīdzēja savai komandai ar 13 punktiem (dalīts labākais rādītājs savā vienībā) un trim atlēkušajām bumbām. Latviešu basketbolists spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa.

Visā spēlē Agra Galvanovska klubs piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 75:86 (21:15, 15:25, 25:27, 14:19).

Jau šodien ''Mykolaiv'' pārbaudes turnīra spēlē sacentīsies ar Čerkasu ''Mavpy'', kuras sastāvā spēlē latviešu uzbrucējs Ivars Timermanis. Bez Nikolajevas un Čerkasu komandām pārbaudes turnīrā piedalīsies arī Kazahstānas vienība ''Kaspy'' un Ukrainas Superlīgas klubs ''Dņipro-Azot''.

Izmantotie resursi:
МБК "Николаев" | Официальный сайт МБК «Николаев»