Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Dairis Bertāns par ierašanos Bilbao: "Jūtos saviļņots"

Dairis Bertāns par ierašanos Bilbao: "Jūtos saviļņots"
Dairis Bertāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības aizsargs Dairis Bertāns vakar ieradies Spānijas pilsētā Bilbao, kur pievienojies vietējai "Uxue Bilbao Basket" komandai, lai turpinātu gatavošanos gaidāmajai sezonai.

"Ierodoties Bilbao, jūtos saviļņots," atklāja Bertāns. "Šo brīdi esmu gaidījis visu vasaru, jo es patiešām vēlējos būt šajā komandā. Ceru uz veiksmīgu sadarbību ar jaunajiem komandas biedriem."

Attiecībā uz tikko aizvadīto Eiropas čempionātu, aizsargs sacīja: "Domāju, ka mēs aizvadījām patiešām labu čempionātu, ņemot vērā pirmā posma pretiniekus. Iekļuvām otrajā kārtā un rādījām labu basketbolu, izņemot pēdējo spēli."

"Beļģiem tajā spēlē nebija, ko zaudēt, toties mums daudz kas neizdevās. Nekrita metieni no distances un nebija neviena mūsu spēlētāja, kurš aizvadītu šo maču savā līmenī. Es nezinu tam iemeslu, bet tā nu tas ir noticis," turpināja Bertāns. Komentējot savu spēli, latviešu aizsargs sacīja: "Uzskatu, ka man personīgi šis ir bijis labs čempionāts. Svarīgi, lai mans sniegums katru gadu uzlabotos."

Iepriekšējā sezonā Bertāns spēlēja Latvijas čempionvienības "VEF Rīga" rindās, dažādu turnīru ietvaros piedaloties 63 mačos. LBL Bertāns vidēji 27 spēlēs guva 12,7 punktus un atdeva 3,1 rezultatīvu piespēli, VTB Vienotajā līgā vidēji 24 spēlēs - 9,1 punktu un divas rezultatīvas piespēles, bet Eiropas kausa turnīrā vidēji 12 spēlēs guva 10,4 punktus un atdeva 2,3 piespēles. Savas karjeras laikā Bertāns spēlējis arī Valmieras komandā, "ASK Rīga" un Ventspilī.

Izmantotie resursi:
Web Oficial del Bilbao Basket

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-09-19 21:02, pirms 11 gadiem
viens no labākajiem viņš bija čempionatā! lai veicas Bilbao!

     [+] [-]

, 2013-09-23 22:50, pirms 11 gadiem
Lai nu par ko, bet par Bertānu ģimeni man ir mierīgs prāts, jo šajā ģimenē ar darba kultūru un vērtību skalu viss ir kārtībā.
Lai izdodas labi iejusties Bilbao!