Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Skirmanta pārstāvētā kluba vadība izrāda neapmierinātību

Jānis Celmiņš

Skirmanta pārstāvētā kluba vadība izrāda neapmierinātību
Mārtiņš Skirmants (vidū)
Foto: www.bcazovmash.com.ua

Mārtiņa Skirmanta pārstāvētās Ukrainas "Goverla" kluba ģenerāldirektors Oļegs Peļehs komandas sapulcē brīdinājis kluba basketbolistus, ka ar daža laba attieksmi spēlēs un treniņos viņš nav apmierināts. Ar vairākiem klubs sadarbību tuvākajā laikā varētu pārtraukt.

"Gatavojamies ļoti nopietni. Pēc pēdējās spēles, kurā piedzīvojām zaudējumu, esam izdarījuši secinājumus. Tikāmies ar komandu un visu izrunājām. Komandā ir spēlētāji ar, kuru sniegumu nevaram būt apmierināti. Ar šiem basketbolistiem būsim spiesti šķirties," atzinis kluba ģenerāldirektors Oļegs Peļehs.

Konkrētus uzvārdus kluba ģenerāldirektors nenosauca, taču pauda, ka dažiem dota pēdējā iespēja pieradīt, ka viņi ir cienīgi palikt komandā.

Līdzšinējās piecās sezonas spēlēs "Goverla" klubs izcīnījis tikai vienu uzvaru un Ukrainas čempionāta turnīra tabulā ieņem vien 11. vietu. Nākamā spēle komandai paredzēta 24. novembrī pret "Grifoni" vienību.

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua
sl.ukrbasket.net

     [+] [-]

, 2009-11-18 15:41, pirms 15 gadiem
bankrots?

 +14 [+] [-]

, 2009-11-18 15:41, pirms 15 gadiem
Tas noteikti nav skirmis, jo ar atieksmi viņš ir izcēlies VIENMĒR!

     [+] [-]

, 2009-11-18 15:48, pirms 15 gadiem
nu ja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja