Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timma met neprecīzi "Magic" graujošā zaudējumā NBA G līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Timma met neprecīzi "Magic" graujošā zaudējumā NBA G līgā
Jānis Timma. Foto: FIBA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) G līgā ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs cietusi latvieša Jāņa Timmas pārstāvētā Leiklendas "Magic", kas viesos ar 101:130 kapitulēja Meinas "Celtics" priekšā.

29 gadus vecais krāslavietis šonakt laukumā pavadīto 17 minūšu laikā netrāpīja divus trīspunktu metienus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienreiz pārkāpa noteikumus, kā arī tika pie +/- rādītāja -7.

NBA vienības Orlando "Magic" fārmklubs šosezon aizvadītajās 25 spēlēs izcīnījis astoņus panākumus, 15 klubu konkurencē Austrumu konferencē ierindojoties 12. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://gleague.nba.com/games/20220...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-18 09:03, pirms 2 gadiem
Krāslavietis izskatās gaisu ir izšāvis, laiks dities atpakaļ uz veco kontinentu.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-18 09:50, pirms 2 gadiem
Ja Jāni var saukt par krāslavieti, tad Kārlis Justovičs varbūt ir ņujorkietis? Vai adisabebietis? Kad Timma ir pabijis Krāslavā? Pērn, aizpērn vai vispār pirms gadiņiem padsmit? Jēdziens - krāslavietis - noteikti ir apzīmējums Krāslavas iedzīvotājam, tādam tipam, kurš dzīvo akurāt tur un nevis Lielajos Vasjukos vai Leiklendas sādžiņā

  +2 [+] [-]

, 2022-03-18 10:45, pirms 2 gadiem
Precīzāk varētu saukt viņu par Jāni no Instagrama.
Otru klaunu varētu saukt par Mario no Instagarama.
Tiešām būtu jāatspoguļo realitāte par cilvēkiem, kāds tur vēl krāslavietis.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-18 11:41, pirms 2 gadiem
Nu, īstenībā skumji! 29 gadi - spēka un pieredzes apvienojuma pīķis - īstais laiks, kad varētu griezt kādā Eirolīgas klubā, būt viens no līderiem un pelnīt lielo čunguru. Galu galā, tam bija visai pamatoti priekšnoteikumi. Bet realitātē, faktiski bez maksas, uzspēlē kopā ar jauniešiem, uzmet pāris neprecīzas troikas pa spēli un, kā basketbolists, turpina degradēties ar katru nākamo maču arvien vairāk un vairāk...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-18 12:29, pirms 2 gadiem
Emilio rakstīja: Nu, īstenībā skumji! 29 gadi - spēka un pieredzes apvienojuma pīķis - īstais laiks, kad varētu griezt kādā Eirolīgas klubā, būt viens no līderiem un pelnīt lielo čunguru. Galu galā, tam bija visai pamatoti priekšnoteikumi. Bet realitātē, faktiski bez maksas, uzspēlē kopā ar jauniešiem, uzmet pāris neprecīzas troikas pa spēli un, kā basketbolists, turpina degradēties ar katru nākamo maču arvien vairāk un vairāk...
Ar pašreizējo statistiku G-līgā, šķiet, ka jau pat vietējo čempionātu klubi puslīdz normālas līgās ir zem liela jautājuma. Izskatās, ka visa nelaime neobjektīvā skatā pašam uz savu objektīvo fizisko formu un iespējām kādas tās izveidojās pēc ilgstošas spēļu prakses trūkuma atbilstošā līmenī.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-18 12:29, pirms 2 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Krāslavietis izskatās gaisu ir izšāvis, laiks dities atpakaļ uz veco kontinentu.
Kurš viņu ņems? Moška VEF..

  +1 [+] [-]

, 2022-03-18 12:39, pirms 2 gadiem
Pedeja sezona basketa!

  +1 [+] [-]

, 2022-03-18 12:40, pirms 2 gadiem
D-Mob rakstīja: Kurš viņu ņems? Moška VEF..
Drizak valmiera vai venCpils!

     [+] [-]

, 2022-03-18 12:41, pirms 2 gadiem
Latviešu klubi kāds varbūt arī paņemtu, bet stipri apšaubāmi, ka tas varētu ietilpt tiklab viņa kā arī viņa sirds dāmas plānos.

     [+] [-]

, 2022-03-18 12:50, pirms 2 gadiem
Un tajā pašā laikā vai viņam pēc vidusskolas vispār kaut kas ir bijis izņemot basketbolu? Kas vēl viņam bez basketbola atliek ko darīt?!

     [+] [-]

, 2022-03-18 15:57, pirms 2 gadiem
Gugačohan rakstīja: Ar pašreizējo statistiku G-līgā, šķiet, ka jau pat vietējo čempionātu klubi puslīdz normālas līgās ir zem liela jautājuma. Izskatās, ka visa nelaime neobjektīvā skatā pašam uz savu objektīvo fizisko formu un iespējām kādas tās izveidojās pēc ilgstošas spēļu prakses trūkuma atbilstošā līmenī.
Gan jau nav tik traki - Eiropā Timmu zina un zina, ka viņš ir labs spēlētājs - nu var viņš arī Eiropas TOP līmenī tos savus 10-12 punktus mest bez problēmām. Cita lieta, ka viņam līdzi velkas kaut kāda celebrity un slikta mikroklimata veidotāja slava - tas gan var iedragāt turpmākās iespējas tikt pie jēdzīgas un labi apmaksātas darba vietas šaipus dīķim. Un arī ar pauri čalim jātiek galā - izskatās, ka viņš ir dzīvē kaut kur apmaldījies...
Runas par LBL ir absurds - ne kāds viņu var atļauties, ne sieva laidīs spēlēt Latvijā, ne pašam vēlme šajā brīdī to darīt - varbūt pēc gadiem 6-7.
Vēl arvien uzskatu, ka Timma VAR spēlēt augstā līmenī, ja ļauj spēlēt un uzticas - pašam tik jāsaņemas! G-līga - tur gan viņam nav ko meklēt - nonsenss!