Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kalvem jauns līgums Zviedrijā un spēlējošā trenera asistenta pozīcija

Rolands Eliņš

Kalvem jauns līgums Zviedrijā un spēlējošā trenera asistenta pozīcija
Erensts Kalve. Foto: Koping Stars

Latvijas basketbolists Ernests Kalve pagarinājis līgumu ar Zviedrijas basketbola komandu "Kopings Stars", kurā turpmāk ieņems spēlējošā trenera asistenta pozīciju, turklāt kā galvenais treneris vadīs "Stars" otro komandu.

"Es mīlu šo pilsētu un klubu un priecājos par iespēju atgriezties tajā uz vēl vienu sezonu," kluba mājaslapā citēts Ernests Kalve. "Trenera darbs manā dzīvē būs jauns izaicinājums. Visu mūžu es basketbolu nespēlēšu, un es vēlos palikt šajā spēlē, un trenēšana ir lieta, ko vēlos darīt pēc savas karjeras beigām."

Kalve Zviedrijas klubā ieņems trenera asistenta pozīciju, kurā iepriekš bija cits latvietis Andris Kehris, kuram nākamajā sezonā piedāvāts amats citā Zviedrijas klubā "Jamtland Basket". "Stars" pateikusies Kehrim par profesionālo darbu un novēlējusi veiksmi turpmākajās gaitās.

Kluba relīzē norādīts, ka Kalves spēles laiks droši vien samazināsies, pildot trenera palīga pienākumus, taču komanda joprojām rēķinās ar viņa pienesumu arī basketbola laukumā.

"Manā 20 gadu pieredzē man vēl nekad nav bijis spēlējošais trenera asistents," sacīja "Stars" galvenais treneris Torbjerns Gerke. "Taču nevajag baidīties izmēģināt kaut ko jaunu. Ernesta pieredze un redzējums, kas notiek laukumā, būs nenovērtējams ieguldījums, kas, manuprāt, var ļoti palīdzēt."

34 gadus vecais Kalve "Stars" komandā aizvadīs savu trešo sezonu pēc kārtas. Iepriekšējā sezonā viņš piedalījās 31 spēlēs, vidēji nospēlējot 21.1 minūti un gūstot 10.4 punktus. Kalve pirms tam savā leģionāra karjerā spēlējis arī Rumānijā, Ungārijā, Itālijā un Turcijā

Izmantotie resursi:
https://kopingstars.se/kalve-ny-ass...

     [+] [-]

, 2021-06-17 15:41, pirms 3 gadiem
Kā ar to salauzto grozu?

     [+] [-]

, 2021-06-17 15:51, pirms 3 gadiem
Nezinu, esmu akls vai nē, bet čo ta neredzu, kur ir pieminēts kas tā ir par zviedru līgu.. pirmā pēc spēka vai septītā?

     [+] [-]

, 2021-06-17 17:04, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Nezinu, esmu akls vai nē, bet čo ta neredzu, kur ir pieminēts kas tā ir par zviedru līgu.. pirmā pēc spēka vai septītā?
Nav, nav uzrakstīts. Kalve spēlēs/trenēs Augstākās līgas komandā. Pēdējā sezonā7. vieta. Kur tā 2. Swe komanda spēlē nezinu.
Un pieminētais Kehris sanāk ka trenēs šīs sezonas 5. spēcīgāko zviedru klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja