Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

I.Miglnieks: “Piedzīvojām vērtīgu zaudējumu”

I.Miglnieks: “Piedzīvojām vērtīgu zaudējumu”
Igors Miglinieks

Ar zaudējumu, Krievijas basketbola čempionāta regulāro sezonu noslēgusi Igora Miglinieka trenētā Sanktpēterburgas “Spartak” vienība, kas pēdējā kārtā ar 72:97 atzina Maskavas “CSKA” pārākumu.

Regulārā čempionāta noslēgumā “Spartak” ar 5 uzvarām un 19 zaudējumiem palika 11.vietā un tagad kopā ar Samāras “VVS”, Surgutas “Universitet-Yugra”, Novosibirskas “Lokomotiv” un Krasnojarskas “Enisey”, var gatavoties pārspēlēm par 9.-13.vietu.

“Šodien mēs spēlējām ar vienu no labākajām Eiropas komandām, kura gatavojas Eirolīgas “Final Four” izcīņai. Man ir patīkami, ka realizējām to ko bijām sagatavojuši spēlei – pacīnīties ar “CSKA”. Pat Eirolīgā tas visiem neizdodas,” pēc spēles atzina Miglinieks.

“Otrajā puslaikā spēlētāji sāka pagurt un mēs vairs nevarējām tik cieši nospēlēt aizsardzībā. Pietrūka spēka un izpaudās “CSKA” stabilais sastāvs – visi, kas viņiem devās laukumā, spēli tikai pastiprināja. Šī spēle noteikti nāks par labu gatavojoties cīņām par 9.-13.vietu,” norāda latviešu basketbola speciālists.

Izmantotie resursi:
www.championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-17 00:30, pirms 16 gadiem
man prieks ka vinām ar prieks