Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Meiers pabeidz sezonu Francijā, komanda izkrīt no augstākās līgas

Rolands Eliņš

Meiers pabeidz sezonu Francijā, komanda izkrīt no augstākās līgas
Mārtiņš Meiers. Foto: Charlotte Geoffray/Elan Chalon

Francijā šovakar noslēdzas pēdējā kārtā augstākajā basketbola līgā, un Mārtiņa Meiera pārstāvētā "Chalon/Saone" ar 79:87 cieta zaudējumu pret "Orleans" un turnīru pabeidza priekšpēdējā vietā, kas liks atstāt augstāko līgu.

Mārtiņš Meiers sezonas pēdējā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes, kurās guva divus punktus (2p. 1/5) un savāca septiņas atlēkušās bumbas, divas no tām uzbrukumā. Meieram arī četras piezīmes, bet trīs reizes noteikumi tika pārkāpti pret viņu.

Meiera komanda ar šo zaudējumu zaudēja cerības pakāpties augstāk nekā par priekšpēdējo vietu Francijas čempionātā, kas nozīmēs izkrišanu uz zemāku līgu. "Chalon/Saone" 34 spēlēs guva desmit uzvaras, kamēr priekšā ir trīs komandas ar 11 uzvarām.

Latvijas uzbrucējs Meiers sezonu sāka "Astana" vienībā, taču sezonas otro pusi pavadīja Francijā, kur piedalījās 24 spēlēs, vidēji mačā guva 9.8 punktus un savāca 4.1 atlēkušo bumbu.

Meiers iepriekš ārzemēs spēlējis arī Melnkalnes, Krievijas un Vācijas komandās.

Izmantotie resursi:
https://www.lnb.fr/fr/proa/match/or...