Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šteinbergs debitē ACB ar diviem punktiem, Šmits palīdz uzvarēt ''Barcelona''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šteinbergs debitē ACB ar diviem punktiem, Šmits palīdz uzvarēt ''Barcelona''
Rolands Šmits Foto: EPA/Scanpix

Šodien savas pirmās 11 minūtes laukumā ACB līgā Spānijā ''Gran Canaria'' sastāvā pavadīja Mārcis Šteinbergs, kurš mačā pret Rolanda Šmita ''Barcelona'' sev atvēlētajā laikā guva divus punktus. Šmits atzīmējās ar 11 punktiem, un ''Barcelona'' izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 92:74.

''Gran Canaria'' rindās debiju ACB līgā piedzīvoja 19 gadus vecais Mārcis Šteinbergs, kurš kluba sistēmai pievienojās pēc 2018./2019. gada sezonas. Nospēlētajās 11:33 minūtēs jaunais basketbolists realizēja abus soda metienus, tādējādi gūstot pirmos punktus ACB. Tāpat Šteinbergs izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

''Barcelona'' sastāvā Rolands Šmits bija viens no produktīvākajiem. Tikai nedaudz vairāk kā 15 minūtēs Šmits guva 11 punktus (2p. 2/3, 3p. 1/2, s.m. 4/6), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Kā daudzās šīs sezonas spēlēs, arī šajā Šmits izcēlās ar efektīvu triecienu grozā no augšas.

Šarūna Jasikēviča vadītie basketbolisti pārsvaru ieguva pirmajā ceturtdaļā, to uzvarot ar 31:17. Ar to bija gana, lai atlikušajā spēles daļā ''Barcelona'' spētu novest maču līdz 26 uzvarai regulārajā turnīrā.