Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Migliniekam uzvara Ukrainā

Migliniekam uzvara Ukrainā
Igors Miglinieks
Foto: bc.donetsk.ua

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenā trenera asistenta Igora Miglinieka vadītais Ukrainas basketbola klubs Doņecas "BC Donetsk" sestdienas spēlē ar 83:72 pārspēja "Sumykhimprom" vienību, tādējādi nostiprinoties trešajā vietā turnīra tabulā.

Doņecas kluba uzvarā pār "Sumykhimprom" (83:72) rezultatīvākais ar 17 gūtajiem punktiem bija amerikāņu uzbrucējs Kriss Ouvenss, bet 15 punktus pievienoja viņa tautietis P.Dž. Takers. Ar "double-double" izcēlās serbu uzbrucējs Milutins Aleksičs, kurš sezonu sāka "ASK Rīga" klubā. Aleksičam desmit punkti, 12 atlēkušās bumbas, kā arī piecas rezultatīvas piespēles. Šoreiz nedaudz pieticīgāka spēle eks-baronam Demetriusam Aleksanderam, kura kontā septiņi punkti, trīs atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles.

Savukārt "Sumykhimprom" sastāvā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija amerikāņu aizsargs Korijs Santī, kurš 2005. gada decembrī uz neilgu laiku bija BK "Ventspils" sastāvā. Šī bija Doņeckas 15. uzvara aizvadītajās 23 Ukrainas Superlīgas spēlēs, kas viņus turnīra tabulā ierindo trešajā vietā. Igora Miglinieka vadītajai komandai tabulā priekšā tikai "Azovmash" un "BC Kyiv". Nākamo spēli Doņecka aizvadīs 21. martā, kad tiksies ar "Pulsar".

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua