Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kambala: "Mani mērķi - "EuroChallenge" Final Four un uzvara Bulgārijas līgā"

Jānis Pārums

Kambala: "Mani mērķi - "EuroChallenge" Final Four un uzvara Bulgārijas līgā"
Kaspars Kambala
Foto: gong.bg

Latvijas basketbolists Kaspars Kambala portālam Sportacentrs.com skaidro savas pārstāvētās komandas "Lukoil Academic" startu Eirokausu kvalifikācijā, dalību pārbaudes turnīrā Kiprā un izsakās arī par saviem mērķiem un ambīcijām šajā sezonā.

"Es tikko biju atbraucis uz Bulgāriju un, iespējams, tāpēc treneris man nedeva īpaši daudz spēles laika, tāpat, kā vēl vienam leģionāram Brendonam Hītam (viņš pirmajā spēlē uz laukumā pavadīja tikai vienu minūti (!), bet atbildes mačā spēlēja krietni vairāk, kļūstot par rezultatīvāko savā komandā ar 23 punktiem - aut.). Mājas spēlē varējām uzvarēt un mums bija jāuzvar," Kambala skaidro, kāpēc pirmajā spēlē pret "Aris" spēlējis tikai desmit minūtes.

"Izbraukumā darījām, ko varējām, paveicām daudz darba, bet es un vēl trīs spēlētāji, kas tajā spēlē demonstrēja labu sniegumu, pēdējās piecas minūtes praktiski sēdējām malā. Varbūt varētu teikt, ka tas, ka par maz tikām izmantoti, arī izšķīra iznākumu, taču tagad jau nevar zināt, kā būtu bijis," basketbolists pauda nelielu neizpratni par trenera lēmumiem, vienlaikus uzsverot, ka uzvara viesos – Grieķijā – tomēr ir nozīmīgs panākums un ne visiem tas izdodas. "Mīnuss bija tāds, ka līdz spēlēm ar "Aris" mēs nebijām aizvadījuši nevienu pārbaudes maču."

Kambala uzsvēra, ka tieši tāpēc lietderīgs bijis turnīrs Kiprā, kurā "Lukoil Academic" izcīnīja uzvaru: "Mums vajadzēja iespēlēties kā komandai. Labi, ka spēles bija katru dienu, visās uzvarējām. Domāju, ka mēs varam cīnīties – varam labi nostartēt FIBA Izaicinājuma kausā, arī Bulgārijas čempionātā, jo sastāvs tiešām ir labs, veiksmīgi nokomplektēts, katrā pozīcijā ir pa labam spēlētājam."

"Kluba vadība par sezonas mērķiem nav neko teikusi, bet man personīgi tie ir pietiekami augsti – mans izaicinājums ir uzvarēt Bulgārijas līgā, kā arī iekļūt FIBA Izaicinājuma kausa "Final Four" un, kas zina, varbūt beigās uzvarēt arī tur," ambīcijas neslēpa Kambala.

Plašāku interviju ar šosezon Bulgārijas klubu "Lukoil Academic" klubu pārstāvošo Kasparu Kambalu portālā Sportacentrs.com varēs izlasīt tuvākajā laikā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-13 12:33, pirms 14 gadiem
lai arī kādus sū**s kambis būtu savārījis(piem. tam vācietim toreiz "uzšavis", tā pamatā no teikti bija problēmas gjimenē, tracis ap izlasi, kā arii vinja vēlme cīnīties līdz galam vnm un visur. vnk vinjam bij sakraajies...) vinjsh ir un būs viens no labakajiem LV speletajiem.