Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam seši punkti uzvarā

Blūmam seši punkti uzvarā
Jānis Blūms
Foto: www.ciamillo-castoria.it

Šodien Itālijas basketbola čempionāta spēlē Jāņa Blūma pārstāvētā Neapoles "Eldo" savā laukumā ar 69:59 pārspēja "Legea Scafati". Blūms atzīmējās ar sešiem gūtiem punktiem.

Jānis Blūms devās sākumsastāvā, nospēlēja 35 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus (3p 2/7), atdeva trīs rezultatīvas piespēles, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus pret sevi un saņēma divas personīgās piezīmes.

Rezultatīvākais ar 27 punktiem bija "Eldo" amerikāņu aizsargs Kriss Monro, kurš izcīnīja arī astoņas atlēkušās bumbas. Šosezon "Legea Scafati" sastāvā ir pagājušās sezonas Rīgas ASK lietuviešu uzbrucējs Stepons Babrausks, kurš šodienas spēlē laukumā pavadītajās 16 minūtēs punktus neguva.

Šī bija "Eldo" 13 uzvara 31 spēlē, kas neapoliešus ierindo turnīra tabulas 14. vietā, taču jāņem vērā, ka šī bija kārtas pirmā spēle un pārējās komandas savus mačus vēl aizvadīs šovakar un rītdien.

Izmantotie resursi:
legabasket.it

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 20:37, pirms 16 gadiem
slikts procents, bet prieks ka komanda uzvar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja