Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Rozītis pamet Spānijas otrās līgas klubu "Oviedo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rozītis pamet Spānijas otrās līgas klubu "Oviedo"
Dāvis Rozītis. Foto: Palencia Zunder

LETA. Latvijas basketbolists Dāvis Rozītis pēc abpusējas vienošanās pametis Spānijas pēc spēka otrās līgas "LEB Oro" klubu "Oviedo", svētdien pavēstīja vienība.

Rozītis pievienojās Ovjedo komandai pirms sezonas sākuma, noslēdzot vienošanos uz vienu sezonu. Šosezon Latvijas centra spēlētājs "Oviedo" rindās 17 spēlēs vidēji izcēlās ar četriem punktiem, 2,6 atlēkušajām bumbām un 0,9 rezultatīvām piespēlēm.

Rozītis savulaik piecus gadus pavadīja Amerikas studentu basketbolā, bet pēc tam divas sezonas nospēlēja "Valmiera"/ORDO komandā, 2016. gadā kļūstot par Latvijas čempionu, kamēr 2016./2017. gada sezonu viņš pavadīja "Liepāja"/"Triobet" un "Barons kvartāla" rindās.

Pirms 2017./2018. gada sezonas Rozītis bija Grieķijas otrās līgas vienības Lefkadas "Doxa" sastāvā, bet rudenī uz mēnesi pievienojās Latvijas čempionei "VEF Rīga", kur aizvietoja savainotos spēlētājus. Tā paša gada novembrī viņš uzsāka savas gaitas Spānijas otrajā līgā.

Spānijas otrajā spēcīgākajā līgā Rozītis ir spēlējis Ļeidas "Forca", "Ourense" klubu, Sansebastjanas "Gipuzkoa", Žironas "Basquet", Kasteljona de la Planas "TAU Castello" un Palensijas "Zunder" vienībās.

Basketbolists ir spēlējis dažādās Latvijas jaunatnes izlasēs un aizvadījis četrus mačus arī pieaugušo valstsvienībā.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-12 12:13, pirms pusgada
Gan jau uz BK Ogri..

     [+] [-]

, 2024-02-12 14:44, pirms pusgada
Tad tāpēc Juciks nespēlēja?