Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Lomažs: "Visticamāk, Pasaules kausa finālturnīrs man ies gar degunu"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Lomažs: "Visticamāk, Pasaules kausa finālturnīrs man ies gar degunu"
Rihards Lomažs. Foto: FIBA

Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas "VEF Rīga" un Slobožanskes "Prometey" cīņas puslaiku pārtraukumā notikušajā intervijā šā gada ievadā gūtās traumas nopietnību atklāja viens no Latvijas valstsvienības spēlētājiem Rihards Lomažs.

Vācijas Bundeslīgas klubu Oldenburgas "EWE Baskets" pārstāvošais aizsargs nelielā intervijā telekanālam LTV7 izteicās: "Pienāks laiks un tad varēs saprast. Man ir grūti paredzēt, kas būs pēc tik daudziem mēnešiem, bet, visticamāk, Pasaules kausa finālturnīrs man ies gar degunu."

"Klubs ir atvērts un palīdz, kā arī atļāva braukt uz Latviju, saprotot, ka tas nav divu vai trīs mēnešu savainojums. Maijā būs jāaizbrauc pie viņiem atrādīties," atklāja 26 gadus vecais basketbolists, kurš līdzšinējā karjerā spēlējis arī Spānijas, Turcijas un Francijas valstu meistarsacīkstēs. Lionas ASVEL rindās latvietis no 2019. līdz 2021. gadam aizvadīja vairākas cīņas ULEB Eirolīgā.

Lomažs savainojumu guva 14. janvārī, kad Bundeslīgas spēlē laukumā pavadītajās piecās minūtēs bija paguvis iemest astoņus punktus.

Latvijas valstsvienības rindās Lomažs aizvadītajās desmit Pasaules kausa kvalifikācijas spēles caurmērā 25,5 minūšu laikā guva 15,6 punktus un veica četras rezultatīvas piespēles.

FIBA Pasaules kausa finālturnīrs no 25. augusta līdz 10. septembrim norisināsies Japānā, Filipīnās un Indonēzijā.

Izmantotie avoti:
https://www.lsm.lv/

  +4 [+] [-]

, 2023-02-11 21:01, pirms 2 gadiem
damn, džeks bija pelnījis aizbraukt, bet labi, varbūt 30 gadu vecumā aizbrauks, un to arī novēlam!

  -3 [+] [-]

, 2023-02-11 21:03, pirms 2 gadiem
Laikam esmu kaut ko palaidis garām. Kas par traumu? Kāja? Roka? Mugura? Varēja autors uzrakstīt, vai vismaz ielikt linku, kur paskatīties.
Slēpts komentārs: heh
Slēpts komentārs: Two goats one Champion

  +3 [+] [-]

, 2023-02-11 21:28, pirms 2 gadiem
Two goats one Champion rakstīja: Nebēdā vecais, būs citiem iespēja sevi pierādīt un nešaubos pat ne sliktākiem, drīzāk labākiem par tevi. Tu izlasi tiec aiz blata un nu, karma nolika plauktiņus!
Auzas

  +9 [+] [-]

, 2023-02-11 21:28, pirms 2 gadiem
Two goats one Champion rakstīja: Nebēdā vecais, būs citiem iespēja sevi pierādīt un nešaubos pat ne sliktākiem, drīzāk labākiem par tevi. Tu izlasi tiec aiz blata un nu, karma nolika plauktiņus!
Tev ar galvu viss kārtībā draudziņ,par kādu blatu tu runā šeit?Džeks bija viens no līderiem šajā atlases ciklā.
Slēpts komentārs: Two goats one Champion

     [+] [-]

, 2023-02-11 21:44, pirms 2 gadiem
Two goats one Champion rakstīja: Es vienmēr esmu teicis ka izšauj arī slotas kāts, iedošu piemēru, iedomājies Gints Meija vienā pč iemestu 10 vārtus, savukārt pēdējos 4 viņš būtu guvis 1 vārtus. Bet sakarā ar to ka vienā izšāva viņu ņems katru pavasari izlasē jo domās ka nu tik tulīt būs 10 golu čempis!
Mosties puika, izguli reibumu!
Lomažs ir izlases līderis visa cikla garumā, sākot jau no priekškvalifikācijas un pēc tam abās nākamajās kārtās, kur atšķirībā no hokeja nav 7 spēļu turnīrs, bet vairāki sabraukumi. Ar Meijas piemēru sanāktu, ka Meija bija labs 3 čempjus pēc kārtas nevis 1. Turklāt arī pie iepriekšējiem treneriem Lomažs nebija slikts. Kas tad viņa pozīcijā ir labāki?

  -1 [+] [-]

, 2023-02-11 22:58, pirms 2 gadiem
maikls19 rakstīja: Tev ar galvu viss kārtībā draudziņ,par kādu blatu tu runā šeit?Džeks bija viens no līderiem šajā atlases ciklā.
Nu, jā. Visvairāk progresējušais spēlētājs, Veselību.

  -1 [+] [-]

, 2023-02-12 08:52, pirms 2 gadiem
Jāmeklē ļoti labs melnis ko naturalizēt tā dara praktiski visi.

     [+] [-]

, 2023-02-12 15:22, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Jāmeklē ļoti labs melnis ko naturalizēt tā dara praktiski visi.
Vel vienas auzas