Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Mālmanis arī nākamsezon spēlēs Spānijas augstākajā līgā

Agris Suveizda

Mālmanis arī nākamsezon spēlēs Spānijas augstākajā līgā
Rinalds Mālmanis ar komandas biedriem. Foto: UCAM Murcia

Spānijas basketbola klubs "Murcia" pavēstījis, ka tas ir izmantojis iespēju pagarināt līgumu ar latviešu garo spēlētāju Rinaldu Mālmani uz nākamo sezonu.

25 gadus vecais Mālmanis "Murcia" pievienojās 2020. gada februārī, līdz pandēmijai un sezonas apturēšanai pagūstot aizvadīt divas spēles, bet iepriekšējā vasarā parakstīja ar klubu jaunu līgumu. Pirmajā pilnvērtīgajā sezonā "Murcia" sastāvā Mālmanis aizvadīja 13 spēles un vidēji 5,5 minūtēs tika pie 0,8 punktiem un 1,1 atlēkušās bumbas.

Mālmanis jau agrā vecumā devās uz Spānijas kluba "Baskonia" sistēmu un, lai arī ir ticis izīrēts "Valmierai", lielāko daļu karjeras pavadījis dažāda līmeņa Spānijas vienībās. Tieši "Baskonia" sastāvā Mālmanis debitēja ACB līgā un aizvadīja pagaidām labāko sezonu, 2017./18. g. sākot astoņas no deviņpadsmit spēlēm un vidēji 9,4 minūtēs tiekot pie 1,8 punktiem un 1,2 atlēkušajām bumbām.

Spānijas augstākajā līgā Mālmanis ir spēlējis arī Seviljas "Real Betis" kreklā, un šo trīs komandu rindās viņš kopumā ir piedalījies 42 mačos, vidēji 7,9 minūtēs atzīmējoties ar 1,5 punktiem un 1,0 atlēkušajām bumbām. "Murcia" aizvadītajā sezonā ar 16 uzvarām un 20 zaudējumiem Spānijas čempionātā ieņēma 12. vietu.

Izmantotie resursi:
Rinalds Malmanis renueva con el UCAM Murcia |...

  -1 [+] [-]

, 2021-07-09 15:54, pirms 3 gadiem
Šo es nesaprotu, ko spāņi viņa saskata? Sezonas laikā Valmierā arī ar neko neizcēlās.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-09 16:29, pirms 3 gadiem
Priesteris rakstīja: Šo es nesaprotu, ko spāņi viņa saskata? Sezonas laikā Valmierā arī ar neko neizcēlās.
Aizvadīja ļoti labu 6-7 spēļu nogriezni iepriekšējās sezonas noslēgumā. Komanda ja nemaldos praktiski nezaudēja, plus Rinalds bija gana produktīvs savās 10-13 minūtēs, kā arī veiksmīgi tika galā ar pretinieku komandu līderu segšanu. Acīmredzot pārliecināja par savu lietderību un nākamajā sezona noteikti būs lielāka loma.

     [+] [-]

, 2021-07-09 19:32, pirms 3 gadiem
Priesteris rakstīja: Šo es nesaprotu, ko spāņi viņa saskata? Sezonas laikā Valmierā arī ar neko neizcēlās.
Cik redzēts, tad Mālmanis ir vairāk kā melnā darba darītājs, lomas spēlētājs, kurš gandrīz jebkurā līmenī var savas 10-15 minūtes līderus atpūtināt un no spēles ārā nekrist, bet tajā pašā laikā gaidīt varoņdarbus no viņa nevajag. Tādēļ Valmierā arī bija nekas īpašs, bet ACB savu lomu no soliņa acīmredzot pilda gana labi.