Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Dairim Bertānam 15, Pasečņikam 10+6 ''Real Betis'' uzvarā ACB līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dairim Bertānam 15, Pasečņikam 10+6 ''Real Betis'' uzvarā ACB līgā
Dairis Bertāns: 20 punkti pret "Bilbao Basket". Foto: Real Betis

Produktīvu sniegumu ''Real Betis'' uzvarā pār ''Fuenlabrada'' ACB līgā demonstrēja Dairis Bertāns un Anžejs Pasečņiks, kuri ar 15 punktiem un 10 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām sekmēja panākumu ar 99:83.

• Piekto uzvaru 18 spēlēs šovakar svinēja Daira Bertāna un Anžeja Pasečņika ‘’Real Betis’’, kas savā laukumā ar 99:83 pieveica ‘’Fuenlabrada’’. Deviņu punktu iekrātais pārsvars pirmajā ceturtdaļā netika izlaists līdz mača beigām.

• Visus punktus metot ar trīspunktnieku palīdzību, Dairis Bertāns ar 15 punktiem (3p. 5/10) kļuva par ‘’Real Betis’’ trešo rezultatīvāko basketbolistu. Bez tam spēlētājs 22 minūtēs laukumā izcēlās ar divām rezultatīvajām piespēlēm un tikpat atlēkušajām bumbām.

• Anžejs Pasečņiks nospēlēja 18:05 minūtes, kurās izcēlās ar desmit punktiem (2p. 5/5, 1p. 0/1), trāpot visus izmestos metienus no spēles. Tāpat basketbolists savāca sešas atlēkušās bumbas zem groziem.

• Ar pieciem panākumiem ‘’Real Betis’’ komanda ieņem priekšpēdējo vietu līgā, taču no 16. vietā esošās ‘’Obradoiro’’ atpaliek par vienu uzvaru.

• Spānijas pēc spēka otrajā līgā ar rezultatīvu sniegumu izcēlās Dāvis Rozītis, bet viņa pārstāvētā ‘’Castello’’ ar 80:85 piekāpās ‘’Leyma’’. Rozītis 26 minūšu laikā savāca gandrīz ‘’double-double’’ – 17 punkti un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

Roberta Blumberga, Dāvja Geka un Kaspara Vecvagara komandas svinēja uzvaras. Blumberga ‘’Palecina’’ ar 72:71 apspēlēja ‘’Alicante’’, Geka ‘’Valladolid’’ ar 84:70 bija pārāka pār ‘’Almansa’’, bet Vecvagara ‘’Girona’’ ar 80:46 sagrāva ‘’Oviedo’’. Blumbergs uzvaru kaldināja ar desmit punktiem, Geks 11, bet Vecvagars sešiem un septiņiem atlēkušajām bumbām zem groziem.

Izmantotie resursi:
ACB.COM

  -1 [+] [-]

, 2022-02-10 09:43, pirms 2 gadiem
Gribētu, lai Dāvi Rozīti vēlreiz pamēģina kādā pārbaudes spēlē. Stati tomēr ļoti labi.

  +2 [+] [-]

, 2022-02-10 10:26, pirms 2 gadiem
backstab rakstīja: Gribētu, lai Dāvi Rozīti vēlreiz pamēģina kādā pārbaudes spēlē. Stati tomēr ļoti labi.
Jā, davaj ignorēsim veselo saprātu un loģik, turpināsim cerēt, ka spēlētàji, kuri jau gadiem izvēlas palikt komfortablajā Spānijas 2.līgā, nez ar ko vareni pārsteigs? Ja godīgi, es tad labāk redzu Čavaru izlasē. Nemaz nerunājot par to, ka turpat līdzās sporta ziņās ir Pasečnika sniegums, pavisam citā līmenī. Neviens. No Spānijas otrās līgas nav pelnījis tikt pārbaudīts attiecībā pret jebkuriem džekiem, kuri spēj izkļūt no LBL dīķa un iekāpt leģionāra lomā, vienalga, vai tas ir Čavars, Zaķis, Jakovičs, Šķēle, Laksa utt. Atskaitot vien tos, kas ir leģionāri Norvēģijā, Zviedrijā. Nav nekur tālu jāmeklē, tas pats Butjankovs, stati smuki, izlasē vienmēr nekāds. Rozītis pa tik daudz gadiem spānijā ne reizi nav pat centies pārlēkt uz jebkuru leģionāra lomu kādas sakarīgas valsts galvenajā līgā. Man liekas, tas izsaka pietiekami daudz par spēlētāja ambīcijām un attieksmi. Izlasē tādus nevajag.

     [+] [-]

, 2022-02-10 13:06, pirms 2 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Jā, davaj ignorēsim veselo saprātu un loģik, turpināsim cerēt, ka spēlētàji, kuri jau gadiem izvēlas palikt komfortablajā Spānijas 2.līgā, nez ar ko vareni pārsteigs? Ja godīgi, es tad labāk redzu Čavaru izlasē. Nemaz nerunājot par to, ka turpat līdzās sporta ziņās ir Pasečnika sniegums, pavisam citā līmenī. Neviens. No Spānijas otrās līgas nav pelnījis tikt pārbaudīts attiecībā pret jebkuriem džekiem, kuri spēj izkļūt no LBL dīķa un iekāpt leģionāra lomā, vienalga, vai tas ir Čavars, Zaķis, Jakovičs, Šķēle, Laksa utt. Atskaitot vien tos, kas ir leģionāri Norvēģijā, Zviedrijā. Nav nekur tālu jāmeklē, tas pats Butjankovs, stati smuki, izlasē vienmēr nekāds. Rozītis pa tik daudz gadiem spānijā ne reizi nav pat centies pārlēkt uz jebkuru leģionāra lomu kādas sakarīgas valsts galvenajā līgā. Man liekas, tas izsaka pietiekami daudz par spēlētāja ambīcijām un attieksmi. Izlasē tādus nevajag.
Tieši tā 👍