Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis par spīti netikšanai finālā turpinās trenēt Ukrainas klubu

Agris Suveizda

Bagatskis par spīti netikšanai finālā turpinās trenēt Ukrainas klubu
Ainars Bagatskis. Foto: kyiv-basket.com

Latviešu basketbola speciālists Ainars Bagatskis ir parakstījis viena gada līgumu ar "Kyiv Basket" un komandas galvenais treneris būs arī nākamsezon, atklājis ukraiņu žurnālists Oleksandrs Prošuta.

Bagatskis 2019. gada augustā uz diviem gadiem vienojās ar Ukrainas vīriešu izlasi un tā brīža vīriešu vicečempioni "Kyiv Basket". Debijas sezonā, kas pandēmijas dēļ netika izspēlēta pilnvērtīgi, "Kyiv Basket" turnīra tabulā ieņēma otro vietu aiz "Dnipro", bet šogad, būdama regulārās sezonas uzvarētāja, izstājās pusfinālā.

"Kyiv Basket" regulārajā sezonā uzvarēja ar bilanci 30-10, ceturtdaļfinālā ar 3-0 pieveica "Cherkaski Mavpy" un pusfinālā bija vadībā gan ar 1-0, gan 2-1, tomēr pret "Zaporizhya" piedzīvoja divas sakāves pēc kārtas – 62:83 izbraukumā un 66:92 savā laukumā. FIBA Eiropas kausā "Kyiv Basket" sasniedza astotdaļfinālu, kurā ar 76:90 atzina topošās čempiones "Ironi Nes Ziona" pārākumu.

Prošuta raksta, ka Bagatskis pārrunas par jaunu līgumu turpina arī ar Ukrainas izlasi, kuru nākamā gada septembrī vedīs cīņā Eiropas čempionāta finālturnīrā – Ukraina apakšgrupā tiksies ar Grieķiju, mājinieci Itāliju, Horvātiju, Lielbritāniju un Igauniju. Izšķirošajā kvalifikācijas fāzē Ukraina apakšgrupā ieņēma pirmo vietu – bilance 4-2 bija gan Ukrainai, gan Slovēnijai, gan Ungārijai, bet Austrija zaudēja visās spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-08 20:18, pirms 3 gadiem
Forši skan, BAGATSKIS PAR SPĪTI NETIKŠANAI FINĀLĀ TURPINĀS TRENĒT UKRAINAS KLUBU. Varbūt īstais iemesls ir cits?

     [+] [-]

, 2021-06-08 21:16, pirms 3 gadiem
Normāls virsraksts - tiem, kuriem neviens treneris nav labs un pēc pirmās neveiksmes viņam ir jāatkāpjas. Bagatskim novēlu labu veiksmi gan ar klubu, gan izlasi.

     [+] [-]

, 2021-06-08 22:09, pirms 3 gadiem
Klauns
Ar tādu sastāvu un tādu budžetu nevar zaporožecus apspēlēt
Treneris demagogs ar skaistiem medniekstāstiem