Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Butjankovs atgriezies Latvijā

Rolands Eliņš

Butjankovs atgriezies Latvijā
Artjoms Butjankovs. Foto: BC Samara

Latvijas basketbolists Artjoms Butjankovs portālam Sportacentrs.com apstiprināja, ka no Krievijas komandas "Samara" atgriezies Latvijā.

Artjoms Butjankovs Krievijas basketbola Superlīgas (pēc spēka otrā līga) komandā "Samara" savu pēdējo spēli aizvadīja sestajā martā Maskavā. Pirms tam viņš piedalījās arī "Samara" spēlē otrajā martā pret Krievijas armijas komandas CSKA-2 komandu. Abas šīs spēles notika jau pēc Krievijas īstenotā militārā iebrukuma Ukrainā un plašiem aicinājumiem sportistiem un sporta organizācijām neturpināt sadarbību ar Krievijas sportu.

Butjankovs šodien sociālajos tīklos publicēja ierakstu, ka "tagad mājās ir ne tikai domās, bet arī fiziski". Viņš mūsu portālam apstiprināja, ka atgriezies Latvijā un pauda gatavību vēlāk plašāk paskaidrot aizvadīto dienu notikumus.

Pēc Sportacentrs.com rīcībā esošās informācijas "Samara" kluba vadība lūdza Butjankovam pirms aizbraukšanas vēl piedalīties šajās divās minētajās spēlēs.

Butjankovs šosezon "Samara" sastāvā vidēji mačā guvis 10.6 punktus, un viņa komanda ieņem ceturto vietu līgā. Butjankovs spēlējis arī citās Krievijas komandās, kamēr Latvijā pārstāvējis vairākas komandas ar "Ventspili" un VEF priekšgalā.

Sadarbību ar Krievijas komandām iepriekšējā nedēļā pārtrauca Latvijas basketbolisti Rolands Freimanis un Mareks Mejeris, kuri pārstāvēja Vienotās līgas klubus.

     [+] [-]

, 2022-03-08 17:13, pirms 2 gadiem
Ilgi gan ''pazudušais dēls'' nāca mājās. Arī noteikti par karu neko nebija dzirdējis.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-08 17:55, pirms 2 gadiem
Par karu tai pusē varētu arī nedzirdēt, bet to, ka tā valsts pēkšņi pārtop par ziemeļkoreju straujāk, vajadzētu manīt..

     [+] [-]

, 2022-03-08 20:09, pirms 2 gadiem
Par vēlu vecīt, par vēlu...savu attieksmi esi jau parādījis...

     [+] [-]

, 2022-03-08 20:30, pirms 2 gadiem
Šeit izskatās, ka džeks “ar domām mājās” bija tikai tad, kad saprata, ka klubam rublis algai vairs nebūs no aprīļa