Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis noceļ VEF pretiniekiem centru

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Galvanovskis noceļ VEF pretiniekiem centru
Agra Galvanovska klubs pastiprinājis savu sastāvu ar izteiktu metienu bloķētāju. Foto: nbadraftblog.com

Agra Galvanovska, Artūra Štālberga un Žaņa Peinera pārstāvētais Ukrainas Superlīgas klubs Nikolajevas ''MBC Mykolaiv'' noslēdzis līgumu ar amerikāņu spēka uzbrucēju/centru Kervinu Bristolu.

25 gadus vecais basketbolists pagājušajā sezonā spēlēja Turcijas otrās līgas čempionātā (10,1 punkts un 12,3 bumbas zem groziem) un Slovēnijas augstākajā līgā. Pārstāvot ''Hopsi Polzela'' komandu un piedaloties 14 spēlēs, 208 centimetrus garais amerikānis kļuva par Slovēnijas čempionāta labāko cīnītāju par atlēkušajām bumbām (vidēji ik mačā 10,9) un vienlaikus caurmērā guva 11,4 punktus, atdeva 1,1 rezultatīvu piespēli un bloķēja 2,4 pretinieku metienus.

Kas interesanti, pirms pievienošanās Agra Galvanovska trenētajai komandai Bristols esot bijis ļoti tuvu līguma parakstīšanai ar Izraēlas klubu Haifas ''Maccabi'', kas būs ''VEF Rīga'' pretinieks Eirokausa izcīņas apakšgrupu turnīrā.

Komandas sastāvā Bristols paspēja debitēt jau aizvadītajā nedēļas nogalē, kad guva astoņus punktus mačā ar Kārļa Muižnieka un Rolanda Freimaņa Južnijas ''Khimik''.

Šajā starpsezonā Latvijas treneru vadīto komandu papildinājuši pagājušās Aldaris LBL sezonas rezultatīvākais basketbolists Žanis Peiners un Polijas izlases saspēles vadītājs Kžižtofs Šubarga.

Izmantotie resursi:
mbc.mk.ua

  +2 [+] [-]

, 2013-10-07 13:21, pirms 11 gadiem
Varbūt pašam VEFam jāapsver iespēja arī paņemt vienu centru/spēka uzbrucēju no Turcijas 2.līgas? Gluži bloķētājs viņš nav, bet grozā var iemest un latviski arī drusku runā!

  +2 [+] [-]

, 2013-10-07 13:29, pirms 11 gadiem
Heilijs rakstīja: Varbūt pašam VEFam jāapsver iespēja arī paņemt vienu centru/spēka uzbrucēju no Turcijas 2.līgas? Gluži bloķētājs viņš nav, bet grozā var iemest un latviski arī drusku runā!
Tātam spēlētājam ir labi plusi un arī lieli mīnusi, tomēr ir drusciņ par lēnu, jo VEF labi spēlē, kad ir diezgan ātrs basītis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-07 14:45, pirms 11 gadiem
archdevil rakstīja: Tātam spēlētājam ir labi plusi un arī lieli mīnusi, tomēr ir drusciņ par lēnu, jo VEF labi spēlē, kad ir diezgan ātrs basītis
un tomer tas butu varen interesanti, ja kaut kas tads notiktu.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-07 15:04, pirms 11 gadiem
Heilijs rakstīja: Varbūt pašam VEFam jāapsver iespēja arī paņemt vienu centru/spēka uzbrucēju no Turcijas 2.līgas? Gluži bloķētājs viņš nav, bet grozā var iemest un latviski arī drusku runā!
Kambalam ir kārtīgs piķis Tur-2 + ļoti labs klimats, ļoti mierīga līga kur var vākt 20+20 un mierīgi nopelnot labu naudu pavadīt karjeras izskaņu, nedomāju, ka viņam ir vēlme saņemt par 20-30% mazāk, bet spēlēt Rīgā. + Kā jau te jau cilvēki teica viņš tomēr ir vairāk domāts pozicionālam basketbolam, Rīgai drīzāk kāds ātrs leitis būtu noderīgs.