Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Migliniekam pusfinālā pagaidām 1:1

Migliniekam pusfinālā pagaidām 1:1
Doņeckas komanda
Foto: bc.donetsk.ua

Latvijas trenera Igora Miglinieka vadītais Ukrainas basketbola klubs Doņeckas "BC Donetsk" pašreiz pusfināla sērijā pret Kijevu ir izcīnījis vienu uzvaru un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Pirmajā pusfināla spēlē, kas notika 3. maijā, ar 70:55 pārāki bija Igora Miglinieka vadītā Doņeckas vienība. Uzvarētāju labā saspēles vadītājs Andress Rodrigezs guva 17 punktus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, bet Milutins Aleksičs pievienoja 13 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Pa 11 punktiem Doņeckas amerikāņiem - Demetriusam Aleksanderam un Krisam Ouvensam, kuram arī pieci bloķēti metieni.

Savukārt otrajā sērijas spēlē, kas notika 5. maijā, uzvaru guva Kijeva (68:58). Lielisku sniegumu kijeviešu sastāvā demonstrēja gruzīnu aizsargs Manučars Markošvili, kurš izcēlās ar 23 gūtiem punktiem. Doņeckai rezultatīvākais bija Ouvenss, kurš guva 19 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. Šīs sērijas trešā spēle notiks 9. maijā. Otrā pusfinālā starp Mariupoles "Azovmash" izvirzījies vadībā ar 2:0 pret Južnijas "Himik".

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

     [+] [-]

, 2009-05-07 21:46, pirms 15 gadiem
Miglinieks malacis, godīgi sakot, nebiju gaidījis, ka viņš sasniegs tik labus rezultātus Visu cieņu.