Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strēlniekam astoņi punkti ''Žalgiris'' grūtā uzvarā Šauļos

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Strēlniekam astoņi punkti ''Žalgiris'' grūtā uzvarā Šauļos
Jānis Strēlnieks. Foto: BC Žalgiris

Šodien Lietuvas basketbola līgā grūtu uzvaru svinēja Jāņa Strēlnieka Kauņas ''Žalgiris'', kas galotnē ar 89:86 apspēlēja ''Siauliai'' komandu. Strēlnieks maču noslēdza ar astoņiem punktiem, divām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm.

• Grūtu 15. uzvaru Lietuvas basketbola līgā šovakar izcīnīja Jāņa Strēlnieka Kauņas "Žalgiris", kas izbraukumā, pateicoties noslēdzošajā ceturtdaļā gūtiem trim punktiem vairāk, ar 89:86 apspēlēja "Siauliai" vienību.

• Sākotnēji abu klubu duelis bija paredzēts 13. februārī, taču 2022. gada pirmajā darba dienā līga paziņoja par izmaiņām kalendārām, norīkojot šo maču šodien.

Jānis Strēlnieks laukumā pavadīja 25:05 minūtes, kurās guva astoņus punktus (1p. 2/2, 2p. 0/1, 3p. 2/8), piecus no tiem iemetot spēles izskaņā. Tāpat latvietis izcēlās ar divām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvajām piespēlēm.

• Rezultatīvākais Kauņas komandā bija Tailers Kavano, kurš izcēlās ar 26 punktiem, kamēr Edgars Ulanovs pievienoja 21 punktu.

• Pēc pirmā puslaika Šauļu komandai bija četru punktu pārsvars un "Žalgiris'' nācās krietni nopūlēties, lai izcīnītu panākumu. Izskaņā komandas apmainījās daudziem precīziem uzbrukumiem, kas deva sīvu galotni.

• "Siauliai" ar deviņām uzvarām un sešiem zaudējumiem šobrīd ieņem ceturto vietu līgā.

Izmantotie resursi:
Betsafe-LKL - LKL.LT