Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: ''Uzvarējām vīrišķīgā spēlē"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bagatskis: ''Uzvarējām vīrišķīgā spēlē"
Ainars Bagatskis
Foto: basket-enisey.ru

Pēc vakar izcīnītās uzvaras FIBA Izaicinājuma kausa izcīņā par ''BC Donetsk'' spēli komentēja Krasnojarskas ''Enisey'' galvenais treneris Ainars Bagatskis, kurš kopumā bija apmierināts ar komandas demonstrēto spēli.

Krasnojarskas ''Enisey'' galvenais treneris Ainars Bagatskis: ''Esmu apmierināts ar rezultātu. Šīs spēles iznākums mums bija ļoti svarīgs. Man patīk tas, ka uzvarējām, bet slikti, ka ielaidām 80 punktus. ''Donetsk'' ir labi nokomplektēta komanda, turklāt tā nesen tikusi pie jauna galvenā trenera.''

''Šodien laukumā valdīja vīrišķīga spēle, puišiem tieši atbildīgākajos brīžos izdevās savākties un iemest svarīgus metienus. Var teikt, ka laukumā izvērtās neliels Vorika un Takera duelis. Sak, iemet tu man, es iemetīšu tev! Šodien mani ļoti iepriecināja Dačoks, kurš mača pēdējās sekundēs noslēdza četrus uzbrukumus,'' padotos uzteica latviešu speciālists.

''Visi spēlētāji, kuri patlaban atrodas manā rīcībā, ir atraduši savu vietu laukumā un saprot savu lomu komandā. Tas priecē,'' tā Bagijs.

Izmantotie resursi:
basket-enisey.ru

  +3 [+] [-]

, 2010-01-06 15:52, pirms 15 gadiem
eduards fināls rakstīja: Pretēja spēle vīrišķīgai ir sievišķīga, ja pareizi saprotu, bet neesmu dzirdējis, ka tā saka. Labi nekasīšos..
Pretējs sakarīgai komentēšanai, ir tukša pļāpāšana. Eh, labi, nekasīšos...