Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kohs pēc izkrišanas no A sērijas maina klubu un sezonu pabeigs Itālijas 2. līgā

Agris Suveizda

Kohs pēc izkrišanas no A sērijas maina klubu un sezonu pabeigs Itālijas 2. līgā
Verners Kohs. Foto: uccassigecopiacenza.it

Latviešu uzbrucējs priekšlaicīgi izbeidzis līgumu ar Itālijas augstākās līgas klubu "Cremona" un sezonu pabeigs otrās spēcīgākās līgas klubā "Piacenza".

"Cremona" sezonu pabeigs svētdien, taču vairs arī teorētiski nevar izvairīties no izkrišanas no A sērijas, līdz ar to komandu priekšlaicīgi pametuši vairāki spēlētāji. Par otro, kurš devies prom vēl pirms sezonas beigām, kļuvis latviešu uzbrucējs Verners Kohs, kuram drīzumā apritēs 25 gadi. Līdz sezonas beigām parakstītais līgums ir izbeigts priekšlaicīgi, un Kohs jau vakar ieradās uz medicīniskajām pārbaudēm 2. līgas klubā "Piacenza", ar kuru vienojies uz izslēgšanas spēļu laiku.

"Esmu galvenokārt metējs," sevi jaunā kluba mājaslapā raksturoja Ventspilī dzimušais spēlētājs. "Esmu priecīgs būt šajā komandā, jo tā ir iespēja palikt Itālijā, dzīties pakaļ jaunam mērķim un sezonu, kas līdz šim nav bijusi diez ko patīkama, noslēgt uz pozitīvas nots, kas, iespējams, palīdzētu atrast jaunu variantu nākamajai A sērijas sezonai."

Sezonu bijušais VEF spēlētājs sāka "Liepājā" un Latvijas-Igaunijas līgā septiņās spēlēs izcēlās ar vidēji 34,6 minūtēm, 19,0 punktiem, 6,3 atlēkušajām bumbām, 1,7 rezultatīvām piespēlēm, 1,1 pārtvertu bumbu un 1,0 kļūdām. Janvārī viņš pievienojās "Cremona", kas tobrīd ar bilanci 5-11 bija 14. pozīcijā jeb drošajā zonā, bet pēc tam "Cremona" 13 spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras un noslīdējusi uz pēdējo vietu 16 komandu konkurencē. Kohs visās 12 spēlēs, kurās piedalījās, gāja starta pieciniekā un vidēji 12,6 minūtēs sakrāja ,8 punktus un 1,2 atlēkušās bumbas.

"Piacenza" savā zonā ieņēma ceturto vietu un izslēgšanas spēles svētdienas vakarā sāks pret otras zonas piekto komandu "Ferrara". Kohs piesaistīts, lai pastiprinātu sastāvu, no kura izkritis otrais rezultatīvākais spēlētājs Luka Čezāna (vidēji 14,9 punkti, 3,1 atlēkusī bumba) un amerikāņu uzbrucējs Fils Kers (6,4 punkti, 3,7 atlēkušās bumbas). Kohs karjeras laikā ir spēlējis arī Spānijā un Čehijā.

Izmantotie resursi:
https://www.vanolibasket.com/risolu...
https://www.uccassigecopiacenza.it/...

     [+] [-]

, 2022-05-05 18:08, pirms 2 gadiem
cik punktus viņš tajās 12 min savāca? jo 8 liekas labi, bet šķiet tas ir otrs cipars aiz komata!

     [+] [-]

, 2022-05-05 18:47, pirms 2 gadiem
Starta pieciniekā ,bet spēlēja vidēji 12min. aaaa??

     [+] [-]

, 2022-05-05 23:39, pirms 2 gadiem
Labs autor, es devu 5 ar pus h atbildēšu sev - 4.8 nav jau vērts labot savas kļūdas.