Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Partizan" treneris: "Mums pietrūkst Bertāna..."

Rolands Eliņš

"Partizan" treneris: "Mums pietrūkst Bertāna..."
Dāvis Bertāns
Foto: abaliga.com

Pēc sestās kārtas spēles Adrijas līgā (ABA League), kurā Belgradas „Partizan” izcīnīja smagu uzvaru (80:71) pār Zagrebas „Cibona”, Duško Vujoševičs atzina, ka komandas sniegumu nopietni ietekmē savainojumi.

„Mūsu komandas sasniegumi šobrīd pārsniedz reālās robežas un iespējas”, pēcspēles konferencē pēc mača pret „Cibona” saka Vujoševičs. „Ir vairākas veselības problēmas, (amerikāņu leģionāram) Tarensam Kinsijam bija tik ļoti paaugstināta temperatūra, ka nevarējām pielaist viņu pie spēles, pēc savainojuma vēl pilnībā nav atlabis arī Leo Vestermans. „Cibona”, protams, saprata, kāda ir situācija, un centās to izmantot, taču man prieks, ka spējām arī šādā situācijā uzvarēt.”

„Objektīvi skatoties, mums ļoti pietrūkst Dāvja Bertāna. Ar viņu sastāvā pretinieki nebūtu spējīgi sakārtot savu aizsardzību, un līdz ar to mūsu centriem būtu daudz vairāk vietas un iespēju,” tā Vujoševičs.

Dāvis Bertāns, kuram 12. novembrī paliks 21 gads, „Partizan” komandai pievienojās 2012. gadā, taču pagājušās sezonas noslēgumā guva nopietnu savainojumu (krustenisko saišu plīsums). Jūlijā basketbolistam tika veikta operācija ASV, kur viņš Sanantonio "Spurs" uzraudzībā turpināja atgūties no savainojuma. Drīzākais laiks, kad viņš varētu atgriezties ierindā, ir nākamā gada marts.

Izmantotie resursi:
Sportska centrala - Vujo

  +9 [+] [-]

, 2013-11-04 15:37, pirms 11 gadiem
Mums arī viņš pietrūkst

  -3 [+] [-]

, 2013-11-04 15:41, pirms 11 gadiem
protams, nav neviens, ko tā ritīgi nolamāt!

  -4 [+] [-]

, 2013-11-04 15:54, pirms 11 gadiem
Jocīgi, jo krusteniskās saites standartā nāk pēc operācijas 6 meneši rehabilitācija. Citur pat jau pēc 5 mēnešiem atgriežas profesionāli sportisti. Ja būs atpakaļ martā, tas jau būs reāli 8 mēneši, diezgan ilgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-04 16:18, pirms 11 gadiem
graic rakstīja: Jocīgi, jo krusteniskās saites standartā nāk pēc operācijas 6 meneši rehabilitācija. Citur pat jau pēc 5 mēnešiem atgriežas profesionāli sportisti. Ja būs atpakaļ martā, tas jau būs reāli 8 mēneši, diezgan ilgi.
jau sen ir apspriests un izrunāts, ka ne Partizan, ne(jo sevišķi) Spurs nav ieinteresēti forsēt Bertāna atgriešanos laukumā. marts jau arī ir visnotaļ nosacīts termiņš un, visdrīzāk, spēļu režīmā viņš būs ierindā tikai nākamsezon.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-11-04 16:46, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: jau sen ir apspriests un izrunāts, ka ne Partizan, ne(jo sevišķi) Spurs nav ieinteresēti forsēt Bertāna atgriešanos laukumā. marts jau arī ir visnotaļ nosacīts termiņš un, visdrīzāk, spēļu režīmā viņš būs ierindā tikai nākamsezon.
neiet jau runa par forsēšanu, bet 6 mēneši parasti ir tas laiks, kad visu var sadziedēt bez stresa un profesionāļi atgriežas. Protams neēsmu dakteris, bet tas no dzirdētā, novērotā un piedzīvotā. Protams, kad būs gatavs tad arī atgriezīsies un būs labi.

     [+] [-]

, 2013-11-04 17:06, pirms 11 gadiem
graic rakstīja: neiet jau runa par forsēšanu, bet 6 mēneši parasti ir tas laiks, kad visu var sadziedēt bez stresa un profesionāļi atgriežas. Protams neēsmu dakteris, bet tas no dzirdētā, novērotā un piedzīvotā. Protams, kad būs gatavs tad arī atgriezīsies un būs labi.
fiziski tie arī ir +/- 6 mēneši, taču vēl jāņem vērā psiholoģiskais aspekts, kas ir vēl tie paši 6 mēneši klāt. ļoti spilgts piemērs tam bija Rouzs - fiziski viņš bija gatavs jau pavasarī, taču reāli atgriezās tikai šosezon uz pārbaudes mačiem. un, kā šobrīd redzam - vēl nav par visiem 100% gatavs.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-04 18:10, pirms 11 gadiem
Pienācis laiks, ka Eirolīgas klubs paziņo, ka pietrūkst latvieša laukumā. Basketbols atdzimst!!!!

Man jāapbēdina serbi, bet Bertāns ļoti iespējams dodas uz NBA

     [+] [-]

, 2013-11-05 07:39, pirms 11 gadiem
hbarnes40 rakstīja: Cerams ka visu sezonu neizlaidīs. Tas gan nekam nederētu.
labāk lai izlaiž sezonu, bet saites vairs dzīvē nekad neplīst, nekā visu mūžu čakarēties ar šādām problēmām!

     [+] [-]

, 2013-11-05 16:11, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: fiziski tie arī ir +/- 6 mēneši, taču vēl jāņem vērā psiholoģiskais aspekts, kas ir vēl tie paši 6 mēneši klāt. ļoti spilgts piemērs tam bija Rouzs - fiziski viņš bija gatavs jau pavasarī, taču reāli atgriezās tikai šosezon uz pārbaudes mačiem. un, kā šobrīd redzam - vēl nav par visiem 100% gatavs.
tieshi taa un arii Baron Deiviss krusteniskaas sachakreeja un vinjam 12 meeneshi bija takaa nevar pateikt, kad atgrieziisies. Cerams, ka spurs vasaras sezonaa uzpelees.